Sennheiser EK 100 G4 Camera-Mount Wireless Receiver

1 497.02 lei (1 magazin)
Sennheiser EK 100 G4 este un receptor wireless ce se poate monta pe cameră, compatibil cu sisteme de microfoane wireless din seria EW pentru videografi, YouTuberi și jurnaliști mobili. Ușor de utilizat și rapid de configurat, EK 100 G4 este creat pentru performanțe de încredere pe teren. Folosind adaptorul shoemount inclus, acest receptor compact se montează pe camera dvs. fără a adăuga prea multă greutate. Cele două cabluri incluse vă permit să-l conectați ...

Descriere


Sennheiser EK 100 G4 Camera-Mount Wireless Receiver

Sennheiser EK 100 G4 este un receptor wireless ce se poate monta pe cameră, compatibil cu sisteme de microfoane wireless din seria EW pentru videografi, YouTuberi și jurnaliști mobili.

Ușor de utilizat și rapid de configurat, EK 100 G4 este creat pentru performanțe de încredere pe teren. Folosind adaptorul shoemount inclus, acest receptor compact se montează pe camera dvs. fără a adăuga prea multă greutate. Cele două cabluri incluse vă permit să-l conectați la intrarea audio de 3,5 mm sau XLR a oricărui DSLR / mirrorless, cameră video sau dispozitiv de înregistrare.

EK 100 G4 oferă un meniu ușor de utilizat, cu opțiuni de control flexibile. Un display LED vizibil cu ușurință pe timp de zi arată calitatea recepției, starea bateriei și nivelul audio. Funcția de scanare a frecvențelor caută automat cea mai curată frecvență la locația dvs. Pentru a vă deplasa repede, receptorul se sincronizează cu emițătorul prin interfața cu infraroșu cu simpla apăsare a unui buton.

EK 100 G4 este compatibil cu sistemele Evolution anterioare, oferindu-vă posibilitatea de a amesteca și potrivi receptoarele G4 / G3 / G2 / G1 sau emițătoarele bodypack, handheld și plug-on. De asemenea, este compatibil cu sistemele EW 500.
 
Pentru Reviews Utilizatori click pe bhphotovideo.com. Pentru mai multe detalii despre produsele Sennheiser, accesati urmatorul link catre pagina producatorului sennheiser.com.

1 x Receptor EK 100 G4; 2 x baterii AA; 1 x adaptor de camera CA 2; 1 x CL 1 cablu de 3,5 mm; 1x cablu adaptor CL 100 XLR la 3,5 mm; 1 x Ghid rapid; 1 x ghid de siguranta; 1 x Fisa declaratiei producatorului; Garantie 1 an

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sennheiser EK 100 G4 Camera-Mount Wireless Receiver de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sennheiser EK 100 G4 Camera-Mount Wireless Receiver sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.