Sennheiser Casti Stereo HD 569 (Negru)

BUCURA-TE DE LIBERTATEA MUZICII   Castile inchise HD 569 iti ofera doua beneficii importante. In primul rand, un soundstage excelent, plin de sunete bogate in detalii si un bas adanc, multumita driverelor Sennheiser, iar in al doilea rand, o izolare acustica fata de exterior foarte buna - muzica ramane sub casti, iar zgomotele din exterior raman afara, fara a deranja pe nimeni cu volumul la care asculti.      ASCULTA MUZICA PREFERATA SI NU RATA APELURI TELEFONICE ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Sennheiser Casti Stereo HD 569 (Negru)

BUCURA-TE DE LIBERTATEA MUZICII
 
Castile inchise HD 569 iti ofera doua beneficii importante. In primul rand, un soundstage excelent, plin de sunete bogate in detalii si un bas adanc, multumita driverelor Sennheiser, iar in al doilea rand, o izolare acustica fata de exterior foarte buna - muzica ramane sub casti, iar zgomotele din exterior raman afara, fara a deranja pe nimeni cu volumul la care asculti. 
 
 
ASCULTA MUZICA PREFERATA SI NU RATA APELURI TELEFONICE
 
HD 569 vine impreuna cu doua cabluri detasabile, unul de 3m cu un jack de 6.3mm pentru uz impreuna cu sistemul stereo de acasa, cat si o varianta de 1.2m cu jack de 3.5mm drept si o telecomanda cu un buton integrata pe fir, plus microfon, ce va permite sa preluati apeluri telefonice. 
 
 
SUNET SI CONFORT LA SUPERLATIV
 
Cu un design over ear, HD 569 ofera un confort sporit datorita materialelor moi, chiar si pe durata auditiilor lungi. Totodata, posibilitatea de a prelua apeluri favorizeaza purtarea castilor pe perioade mai lungi, fara a fi nevoiti sa le dai jos. 
 
506829
Conectivitate
TipCasti stereo
InterfataJack 3.5mm
Model Jack3.5mm
CompatibilitateUniversal
Frecventa10 - 28000 Hz
Independenta (ohm)23
Sensibilitate (dB)115
Functii si Tehnologii
MicrofonDa
Caracteristici fizice
CuloareNegru
Lungime cablu1.2 m

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sennheiser Casti Stereo HD 569 (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sennheiser Casti Stereo HD 569 (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.