Sencor SRV 9550BK

de la 3 199.00 lei (2 magazine)
Un ajutor de uz casnic  elegant și extrem de puternic, acesta este Sencor SRV 9550BK. Cu o baterie premium, care durează până la 200 de minute, robotul merge la stația de încărcare și revine la locul unde a rămas. Puteți alege dintre mai multe moduri de curățare, de asemenea puteți alege functia doar aspirare sau aspirare și ștergere în acelasi timp. Navigația modernă Sencor Nav 18.0 împreună cu senzori, evită cu ușurință obstacol ...

Descriere


Sencor SRV 9550BK

Un ajutor de uz casnic elegant și extrem de puternic, acesta este Sencor SRV 9550BK. Cu o baterie premium, care durează până la 200 de minute, robotul merge la stația de încărcare și revine la locul unde a rămas. Puteți alege dintre mai multe moduri de curățare, de asemenea puteți alege functia doar aspirare sau aspirare și ștergere în acelasi timp. Navigația modernă Sencor Nav 18.0 împreună cu senzori, evită cu ușurință obstacolele și în aplicație puteți selecta mai multe zone interzise în care aspiratorul nu poate intra. Puteți alege harți, până la 5 niveluri diferite și puteți seta curățenie personalizată în fiecare cameră. Nu este ajutorul perfect?

Bucurați-vă de control prin intermediul aplicației mobile

Sencor a creat o aplicație mobilă personalizată în care puteți seta funcții, moduri, dar și monitoriza orice stare curentă, cum ar fi nivelul bateriei sau activitatea desfășurată. Alegerea până la 5 hărți diferite, fie la etajele casei, fie la mai multe apartamente. Funcție multi-rooming pentru denumirea și gestionarea camerelor individuale. Programare inteligentă a timpului de curățare pentru o zi sau mai multe în timpul săptămânii. De asemenea, aveți opțiunea de a seta parametrii de curățare, puterea de aspirație și intensitatea umezirii mopului, pentru fiecare cameră separat. Un perete virtual pentru marcarea ușoară a zonelor interzise. Puteți alege, de asemenea, programul să curățați numai de-a lungul pereților și în colțuri, doar în locuri marcate sau să intrați în curățare intensivă (fiecare loc este curățat de două ori). Cu Sencor SRV 9550BK, aspirarea va fi o jucărie.

Sistem de ghidare Sencor Nav. 18.0

Sencor SRV 9550BK este ghidat și orientat în spațiu utilizând sistemul laser LIDAR, giroscop, senzori cu infraroșu și detector de scări și alți senzori de obstacole. Datorită Lidar și bateriei puternice, zona de curățare este nelimitată. Cu o baterie premium cu o capacitate de 6400 mAh, până la 200 de minute pentru curățare, se încarcă singur și continuă de unde a rămas. Folosește un sistem activ de cartografiere a spațiului cu depozitare până la 5 niveluri diferite ale casei și posibilitatea de a seta curățarea optimă pentru fiecare cameră din casă. Setarea intuitivă a zonelor de curățare interzise va asigura curățarea numai în acele locuri în care doriți.

Funcția de mop

Posibilitatea de ștergere umedă în același timp cu aspirarea. Debitul de apă este reglat de o pompă electrică. Mișcarea unică în formă de Y atunci când ștergeți simulează un mop clasic de mână, datorită căruia veți obține rezultate de curățare perfecte.

Sistem de aspirator cu trei perii rotative

Sencor SRV 9550BK are o eficiență excelentă de colectare a murdăriei datorită vidului ciclon de 8000 Pa. Crește automat puterea de aspirație pe covor. Peria rotativă principală puternică este ideală pentru aspirarea covoarelor și podelelor dure, în pachet veți găsi și alte 2 tipuri de perii principale înlocuibile pentru diferite suprafețe. Peria laterală rotativă garantează o curățare perfectă în colțuri și pereți.

O mulțime de senzori

Senzor barei de protecție pentru detectarea obstacolelor. Detector de scări pentru utilizare fără probleme chiar și în clădiri cu mai multe etaje. Senzorul pentru navigație precisă garantează o revenire automată la stația de încărcare.

2 recipiente pentru o curățare perfectă

Aveți la dispoziție un recipient conceput doar pentru aspirarea uscată - 480 ml și un recipient combinat pentru ștergere - 240 ml pentru murdărie și 260 ml pentru apă.

Specificații tehnice

 • Culoare: Neagra
 • Tipul bateriei: Li-ion
 • Capacitatea bateriei: 6400 mAh
 • Durata de viață a bateriei: până la 200 de minute.
 • Timp de încărcare: 5 ore
 • Zgomot: 
 • Înălțime: 9,5 cm
 • Diametru aspirator: 35 cm
 • Greutate: 3 kg
 • Functia mop: Da
 • Recipient aspirare: volum de 480 ml
 • Recipient combinat: 240 ml de impurități, 260 ml de apă
 • Filtrare: filtru HEPA
 • Tipurile de suprafețe pe care se poate utiliza: covoare și suprafețe dure (podele plutitoare, vinil, plăci, linoleum)
 • Sincronizarea curățării: da
 • Perete virtual: Da
 • Wi-Fi: Da
 • Comandă prin telefon: Da
 • Nume aplicație: SENCOR Robotics

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sencor SRV 9550BK de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sencor SRV 9550BK sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.