Semn de carte ursulet pentru baietel

11.00 lei (1 magazin)
Semn de carte ursulet pentru baietel marturie de botez Semn de carte ursulet pentru baietel, marturie de botez pentru baietel, oferit invitatilor si celor dragi, in semn de multumire si apreciere. Alege un ursulet pentru baietel argintiu, semn de carte, cu ciucuras, marturie de botez, prezentata incutiuta de cadou bleu cu capac transparent! Detalii marturie de botez semn de carte pentru baietel: Dimensiuni:14cm cu ciucuras cu tot Material: metal Ambalaj: Cutiuta de cadou ...

Descriere


Semn de carte ursulet pentru baietel

Semn de carte ursulet pentru baietel marturie de botez
Semn de carte ursulet pentru baietel, marturie de botez pentru baietel, oferit invitatilor si celor dragi, in semn de multumire si apreciere.

Alege un ursulet pentru baietel argintiu, semn de carte, cu ciucuras, marturie de botez, prezentata incutiuta de cadou bleu cu capac transparent!
Detalii marturie de botez semn de carte pentru baietel:
  • Dimensiuni:14cm cu ciucuras cu tot
  • Material: metal
  • Ambalaj: Cutiuta de cadou

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Semn de carte ursulet pentru baietel de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Semn de carte ursulet pentru baietel sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.