Semilac Gel de unghii 042 Neon Rapberry

Gel de unghii Semilac Gel de unghii Semilac care combina proprietatiile unui gel de unghii cu cel al unui lac. Au fost selectati special pigmenti de calitate pentru a oferi o culoare mata si de durata. Se recomanda aplicarea in straturi subtiri ale produsului. A nu se aplica direct pe placa de unghii. Puteti repeta aplicarea pentru obtinerea unei culori mai intense. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Semilac Gel de unghii 042 Neon Rapberry

Gel de unghii Semilac
Gel de unghii Semilac care combina proprietatiile unui gel de unghii cu cel al unui lac. Au fost selectati special pigmenti de calitate pentru a oferi o culoare mata si de durata. Se recomanda aplicarea in straturi subtiri ale produsului. A nu se aplica direct pe placa de unghii. Puteti repeta aplicarea pentru obtinerea unei culori mai intense.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Semilac Gel de unghii 042 Neon Rapberry de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Semilac Gel de unghii 042 Neon Rapberry sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.