SEGA Super Monkey Ball Banana Mania Launch Edition PS5

224.39 lei (1 magazin)
Descrierea Produsului:     Super Monkey Ball Banana Mania ediție limitată   * Editia Include: - Joc - Copertă reversibilă - Cod digital : 10 articole cosmetice exclusive   * Stimulente de precomandă  Carte de artă de 40 de pagini à Precomandă acum pentru a primi cartea de artă a 20-a aniversare. Du-te Bananas cu gașca de maimuțe favoUrite dvs. în aventura supremă Super Monkey Ball! Rostogolește-te prin ...

Descriere


SEGA Super Monkey Ball Banana Mania Launch Edition PS5

Descrierea Produsului:

 
  Super Monkey Ball Banana Mania ediție limitată
 
* Editia Include:
- Joc
- Copertă reversibilă
- Cod digital : 10 articole cosmetice exclusive
 
* Stimulente de precomandă 

Carte de artă de 40 de pagini à Precomandă acum pentru a primi cartea de artă a 20-a aniversare.
Du-te Bananas cu gașca de maimuțe favoUrite dvs. în aventura supremă Super Monkey Ball!

Rostogolește-te prin lumi minunate cu AiAi și prietenii tăi în timp ce te întreci pentru a-l opri pe savantul nebun al maimuțelor, Dr. Bad-Boon, să arunce în aer Jungle Island!

Alăturați-vă echipei de maimuțe all-star AiAi, MeeMee, GonGon, Baby, YanYan și Doctor în timp ce săriți, vă înclinați și vă rostogoliți prin sute de niveluri și labirinturi încântătoare.

Este o afacere de maimuță pentru gașcă - joacă solo sau cu prietenii în timp ce îl doborâți pe Dr. Bad-Boon și îți furi înapoi iubitele banane!Caracteristici:

- Experiența supremă Super Monkey Ball - 300 de etape din Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 și Super Monkey Ball Deluxe.
- Go Bananas cu 12 mini-jocuri distractive, inclusiv Monkey Racing, Monkey Soccer, Monkey Bowling, Monkey Baseball și multe altele!
- Provoacă-ți prietenii în timp ce concurezi pentru prima banană în clasamentele online!
- Adună-ți echipa de maimuțe all-star de până la 4 prieteni și lucrează împreună pentru a salva Jungle Island cu co-op-ul local pentru 4 jucători.
- Cufundă-te în lumea Super Monkey Ball cu o poveste creativă în stil bandă desenată în Story Mode.
- Vrei să fii cea mai tare maimuță din cartier? Personalizează-ți personajul și Super Monkey Ball pentru a-l face al tău!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SEGA Super Monkey Ball Banana Mania Launch Edition PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SEGA Super Monkey Ball Banana Mania Launch Edition PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.