SEGA Sonic Colours Ultimate PS4

de la 169.01 lei (2 magazine)
Alătură-te lui Sonic în aventura de mare viteză a unei vieți! Maleficul Dr. Eggman a construit un gigantic parc de distracții interstelar plin de atracții incredibile și atracții colorate - dar îl alimentează cu o rasă extraterestră capturată numită "Wisps". Folosește viteza fulgerătoare a lui Sonic pentru a-i elibera pe Wisps și pentru a afla secretele puterilor lor uimitoare în timp ce explorezi șase lumi unice și colorate, fiecare plină de in ...

Descriere


SEGA Sonic Colours Ultimate PS4

Alătură-te lui Sonic în aventura de mare viteză a unei vieți! Maleficul Dr. Eggman a construit un gigantic parc de distracții interstelar plin de atracții incredibile și atracții colorate - dar îl alimentează cu o rasă extraterestră capturată numită "Wisps".

Folosește viteza fulgerătoare a lui Sonic pentru a-i elibera pe Wisps și pentru a afla secretele puterilor lor uimitoare în timp ce explorezi șase lumi unice și colorate, fiecare plină de inamici periculoși și obstacole de depășit. Acum, cu imagini uimitoare, îmbunătățite, caracteristici suplimentare, un nou mod de joc și un gameplay îmbunătățit.

Este experiența Ultimate Sonic Colors. Sonic va fi pus la încercare în această călătorie palpitantă pentru a elibera Wisps - dar cu ajutorul lor și al tău, este un test pe care îl va trece cu brio Colors.Caracteristici: 

- Viteză sonică și acțiune non-stop -
- Accelerează până la o super-viteză plină de adrenalină, traversează lumi provocatoare și manevrează printre obstacole periculoase.
- Cronometrează-ți perfect atacurile pentru a-ți încărca impulsul și a atinge vitezele Super Sonic.
- Parcul de distracții interstelar,explorează și aventurează-te prin medii captivante, precum un Munte dulce plin de dulciuri delicioase sau un Parc acvariu plin de viețuitoare marine și nenumărate piscine - toate centrate în jurul unui misterios parc de distracții astral.
- Transformă-l pe Sonic valorificând puterea extraterestră magnifică a lui Wisps pentru a învinge inamicii și a descoperi secretele parcului de distracții interstelar. Treceți prin obiecte solide și descoperiți căi alternative folosind noul Jade Ghost Wisp
 - Pune-ți abilitățile la încercare și du-te față în față cu Metal Sonic.
- Depășește-l pe Metal Sonic pentru a debloca recompense!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SEGA Sonic Colours Ultimate PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SEGA Sonic Colours Ultimate PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.