SEGA SHINING RESONANCE REFRAIN Nintendo Switch

de la 172.01 lei
(2 magazine)
Shine Resonance Refrain remasteriză Rezonanța strălucitoare originală, lansată anterior pe PlayStation 3 numai în Japonia, și are dublu sunet cu voci în engleză și japoneză. În plus față de toate DLC-urile originale, acum incluse ca parte a modului original de bază, Shining Resonance Refrain împachetează un nou mod Refrain, deblocând Imperial Princess Excella și Dragonslayer Jinas ca membri de partid pentru o nouă experiență - pentru a doua oară, pentru a evita o ...

Descriere - SEGA SHINING RESONANCE REFRAIN Nintendo Switch


Shine Resonance Refrain remasteriză Rezonanța strălucitoare originală, lansată anterior pe PlayStation 3 numai în Japonia, și are dublu sunet cu voci în engleză și japoneză. În plus față de toate DLC-urile originale, acum incluse ca parte a modului original de bază, Shining Resonance Refrain împachetează un nou mod Refrain, deblocând Imperial Princess Excella și Dragonslayer Jinas ca membri de partid pentru o nouă experiență - pentru a doua oară, pentru a evita orice spoilere! Cu lupta în timp real, va fi important să folosiți abilitățile și punctele forte ale fiecărui membru al partidului, în timp ce aprofundezi relațiile cu fiecare personaj. Prin evenimente și date, cunoașteți-vă membrii de partid pentru a vă debloca întregul potențial pe câmpul de luptă! În funcție de legăturile personajelor, rezonanța poate să apară între personajele lor, oferind un nou nivel de sprijin, care duce la victorie. Yuma are sufletul Dragonului Shining în interiorul lui, transformându-se în fiara antică, dezlănțuind puterea condusă de sabia sa. Dragonii, de mult gândiți că sunt dispăruți, fac din Yuma o țintă pentru Imperiu. Pentru a-l folosi împotriva regatului Astoria, Imperiul captează Yuma. Sonia, prințesa din Astoria, lansează o misiune de salvare cu ajutorul Dragonilor. Audind despre situația din Astoria și lupta lor pentru a-și salva pământul, Yuma decide să-i ajute. De obicei, timid, va găsi curajul de a-și da seama de puterea pe care o are în el?

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SEGA SHINING RESONANCE REFRAIN Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SEGA SHINING RESONANCE REFRAIN Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.