SEGA Puyo Puyo Tetris 2 Launch Edition PS5

Descrierea Produsului: Puyo Puyo Tetris 2  Launch Edition  Joaca offline sau online cu noua editia si veți dispune de o mulțime de moduri ce vă permit să jucați cum doriți, de la aventura pentru un singur jucător la competiția de canapea Versus la meciurile online clasate și multe altele. • Noua Skill Battle introduce abilități bazate pe personaje care pot transforma rapid mesele într-un meci, plus cărți de obiecte pentru a vă alimenta ec ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


SEGA Puyo Puyo Tetris 2 Launch Edition PS5

Descrierea Produsului:

Puyo Puyo Tetris 2  Launch Edition 

Joaca offline sau online cu noua editia si veți dispune de o mulțime de moduri ce vă permit să jucați cum doriți, de la aventura pentru un singur jucător la competiția de canapea Versus la meciurile online clasate și multe altele.

• Noua Skill Battle introduce abilități bazate pe personaje care pot transforma rapid mesele într-un meci, plus cărți de obiecte pentru a vă alimenta echipa
• Personajele vibrante și o nouă aventură de poveste adaugă dimensiune jocului de puzzle arcade captivant
• Modul online îmbunătățit oferă concurență în ligi specifice jocului și joc gratuit până la 4
• Modurile de provocare, inclusiv Tetris și Puyo Puyo, adaugă o varietate mai mare jocului solo și online

Îndrăgita serie de jocuri de puzzle japoneze Puyo Puyo și franciza de jocuri Tetris® de renume mondial s-au unit din nou pentru a oferi și mai multă distracție Puyo-popping și Tetrimino-clearing în Puyo Puyo Tetris 2.

Jocul este ușor: potriviți 4 sau mai mulți Puyos de aceeași culoare sau completează o linie de blocuri pentru a le elimina de pe tablă și a arunca gunoiul în jocul adversarului tău.



Dar fii cu ochii pe ceea ce îți vine și tu.

Joacă tradiționalele Puyo Puyo și Tetris ... sau amestecă-le pentru a-ți ridica jocul.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SEGA Puyo Puyo Tetris 2 Launch Edition PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SEGA Puyo Puyo Tetris 2 Launch Edition PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.