SEGA Lost Judgment PS5

de la 175.90 lei (2 magazine)
Decembrie 2021, Tribunalul districtual din Tokyo. Akihiro Ehara este acuzat că a pipăit o femeie într-un tren aglomerat. Imaginile video filmate de un martor cu încercarea acestuia de a fugi de la locul faptei și cu reținerea ulterioară sunt pe toate canalele de știri, iar protestul public cere o pedeapsă maximă. Avocatul său apărător, Saori Shirosaki, nu are nicio îndoială că au fost trecute cu vederea detalii cruciale ale situației, î ...

Descriere


SEGA Lost Judgment PS5


Decembrie 2021, Tribunalul districtual din Tokyo. Akihiro Ehara este acuzat că a pipăit o femeie într-un tren aglomerat.

Imaginile video filmate de un martor cu încercarea acestuia de a fugi de la locul faptei și cu reținerea ulterioară sunt pe toate canalele de știri, iar protestul public cere o pedeapsă maximă.Avocatul său apărător, Saori Shirosaki, nu are nicio îndoială că au fost trecute cu vederea detalii cruciale ale situației, întrucât Ehara nici măcar nu a fost judecat pentru crimă

Ea îl contactează pe detectivul Takayuki Yagami pentru a investiga mai departe acest lucru.Caracteristici :

- Lost Judgment îi pune din nou pe jucători în pielea avocatului Takayuki Yagami, devenit detectiv de stradă. Alături de partenerul său, fostul yazuka Masaharu Kaito, duo-ul de luptă împotriva crimei este chemat să investigheze o crimă aparent perfectă al cărei suspect principal are un alibi beton.
- Formele distincte de arte marțiale ale lui Yagami îi conferă măiestrie în orice situație, de la ambuscadele de grup până la doborârile cu o singură țintă.
- Exploatează pozițiile Crane, Tiger și noua poziție Snake, un stil grațios care poate devia și returna loviturile unui adversar, folosindu-se de energia acestuia împotriva sa.
- Arsenalul de trucuri de detectiv al lui Yagami crește cu noi gadgeturi, urmărirea pe furiș a suspecților și metode viclene de infiltrare.
- Immergeți-vă în centrele aglomerate ale orașelor Tokyo și Yokohama, în ritmul dumneavoastră, într-un cadru autentic pe care numai studioul RGG îl poate oferi.
- Jucați la Club SEGA, găsiți următorul loc de întâlnire preferat, ocupați-vă de cazurile de care au nevoie localnicii și nu numai.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SEGA Lost Judgment PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SEGA Lost Judgment PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.