SEGA Judgment PS5

Descrierea Produsului: De la producatorii celebrului serial Yakuza, Studio Ryu Ga Gotoku, "Judgment" este povestea dramatica a unui avocat care cauta răscumpărarea într-o lume plină de corupție și disperare.Alăturat de partenerul său, fosta yazuka Masaharu Kaito, Yagami trebuie să-și croiască drum prin subteranul criminal al lui Kamurocho pentru a dezlega adevărul - oricât de dureros ar fi.Pe lângă localizare, Judgment preia semnele clasice ale seriei ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


SEGA Judgment PS5

Descrierea Produsului:De la producatorii celebrului serial Yakuza, Studio Ryu Ga Gotoku, "Judgment" este povestea dramatica a unui avocat care cauta răscumpărarea într-o lume plină de corupție și disperare.

Alăturat de partenerul său, fosta yazuka Masaharu Kaito, Yagami trebuie să-și croiască drum prin subteranul criminal al lui Kamurocho pentru a dezlega adevărul - oricât de dureros ar fi.
Pe lângă localizare, Judgment preia semnele clasice ale seriei Yakuza prin ochii lui Yagami. Fanii vor recunoaște bătălii de stradă dureroase, misiuni secundare captivante cu localnicii și pauze de comedie cu mini-jocuri.

Judecata sporește ante cu accent pe investigarea gameplay-ului care urmărește suspecții și descoperă indicii în timp ce Yagami parcurge linia subțire a justiției într-o lume a corupției.Experimentați lupta viscerală cu două stiluri de luptă unice și o distribuție de personaje intense, Judgment va menține pe toți aspiranții detectivi privați.

Scoateți grupuri de luptători cu lovituri în stilul Crane, apoi treceți la Tiger pentru a copleși un singur dușman cu o serie de lovituri puternice. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SEGA Judgment PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SEGA Judgment PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.