SEGA Demon Slayer The Hinokami Chronicles PS5

344.88 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: DEVENIȚI LAMA CARE DISTRUGE DEMONII! Este perioada Taisho în Japonia. Tanjiro, un băiat bun la suflet care vinde cărbune pentru a-și câștiga existența, își găsește familia măcelărită de un demon. Pentru a înrăutăți situația, sora lui mai mică, Nezuko, singura supraviețuitoare, a fost transformată la rândul ei într-un demon. Deși devastat de această realitate sumbră, Tanjiro se hotărăște să dev ...

Descriere


SEGA Demon Slayer The Hinokami Chronicles PS5

Descrierea Produsului:


DEVENIȚI LAMA CARE DISTRUGE DEMONII!

Este perioada Taisho în Japonia. Tanjiro, un băiat bun la suflet care vinde cărbune pentru a-și câștiga existența, își găsește familia măcelărită de un demon. Pentru a înrăutăți situația, sora lui mai mică, Nezuko, singura supraviețuitoare, a fost transformată la rândul ei într-un demon.

Deși devastat de această realitate sumbră, Tanjiro se hotărăște să devină un "ucigaș de demoni" pentru a-și putea transforma sora înapoi în om și pentru a ucide demonul care i-a masacrat familia. O poveste tristă de frați în care destinele oamenilor și demonilor se întrepătrund... începe acum!

The Hinokami Chronicles este un spectaculos luptător de arenă al echipei de la CyberConnect2 care le permite jucătorilor să retrăiască momentele memorabile din "Tanjiro Kamado, Unwavering Resolve Arc" și "Mugen Train Arc".

Urmăriți-l pe Tanjiro prin povestea de la "Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba" anime, în timp ce înfruntă demoni pentru a o transforma pe sora sa Nezuko, care a devenit demon, înapoi în om.Caracteristici:

- Stăpânește multitudinea de abilități spectaculoase ale unei liste largi de personaje din anime, inclusiv Tanjiro și Nezuko, pentru a învinge adversarii în bătălii față în față, local și online.
- Preia sabia lui Tanjiro Kamado și ghidează-i călătoria pentru a deveni un Demon Slayer și a o transforma pe sora sa Nezuko înapoi în om.
- Acțiunea și drama ating apogeul în bătălii special concepute împotriva unor demoni puternici, care îi vor pune la încercare curajul lui Tanjiro.
- Distribuția originală în engleză și japoneză din anime revine pentru a aduce portretele lor autentice în joc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SEGA Demon Slayer The Hinokami Chronicles PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SEGA Demon Slayer The Hinokami Chronicles PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.