Secpral SEKA T-REC 2

Dispozitiv conectat pe USB pentru inregistrarea a 2 linii telefonice, soft inclus. Inregistrarea convorbirilor cu informatii despre numarul apelat sau cine a initiat apelul (CallerID). Posibilitati de cautare dupa diversi parametrii, incluzand numarul de telefon Inregistrare pe HDD, capacitate mare de stocare, compresie configurabila Resurse mici solicitate PC-ului - posibilitatea de conectare pe un calculator existent. Cod producator: SEKA T-REC 2 ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Secpral SEKA T-REC 2

Dispozitiv conectat pe USB pentru inregistrarea a 2 linii telefonice, soft inclus. Inregistrarea convorbirilor cu informatii despre numarul apelat sau cine a initiat apelul (CallerID). Posibilitati de cautare dupa diversi parametrii, incluzand numarul de telefon Inregistrare pe HDD, capacitate mare de stocare, compresie configurabila Resurse mici solicitate PC-ului - posibilitatea de conectare pe un calculator existent.
Cod producator: SEKA T-REC 2

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Secpral SEKA T-REC 2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Secpral SEKA T-REC 2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.