Sea Sonic SSR-850GD2

Descrierea produsului   Putere 850W Nu există nicio îndoială că selectarea unei surse de alimentare cu puterea adecvată afectează în mod semnificativ siguranța dispozitivelor și reduce riscul de avarie. 850 W vă Puterea de va permite să alimentați computere de înaltă clasă, care sunt perfecte atât pentru muncă, cât și pentru divertisment. Pentru a calcula dacă o astfel de sursă de alimentare va fi suficientă, trebuie să re ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Sea Sonic SSR-850GD2

Descrierea produsului

 
Putere 850W

Nu există nicio îndoială că selectarea unei surse de alimentare cu puterea adecvată afectează în mod semnificativ siguranța dispozitivelor și reduce riscul de avarie. 850 W vă Puterea de va permite să alimentați computere de înaltă clasă, care sunt perfecte atât pentru muncă, cât și pentru divertisment. Pentru a calcula dacă o astfel de sursă de alimentare va fi suficientă, trebuie să rezumați puterea necesară pentru alimentarea tuturor componentelor. O soluție mai simplă va fi utilizarea unui calculator disponibil pe internet. Doar selectați elementele de configurare hardware.

 
80 plus aur

Certificatele 80 Plus definesc standardul care evaluează eficiența surselor de alimentare. Acest lucru permite utilizatorilor să afle mai multe despre performanță. Rezultatul arată eficiența la o anumită încărcare a sistemului. În cazul certificatului 80 Plus Gold, cu o încărcare de 50%, vom obține o eficiență de 90% , cu o sarcină de 20% și o eficiență de 100% va fi de 87%. Acestea sunt rezultate foarte bune , iar sursa de alimentare poate fi utilizată în computerele de ultimă generație care utilizează o putere de calcul mare și componente avansate.

 
 
Complet modular

Alimentarea cu cabluri modulare vă va permite să eliminați firele inutile. Datorită acestui fapt, va exista ordine în interiorul carcasei și utilizatorii vor evita cablurile încurcate. Aceasta este o soluție excelentă pentru persoanele care își îmbunătățesc frecvent configurația hardware. Înlocuirea componentelor individuale va fi pur și simplu mult mai ușoară . Folosim doar cablurile necesare pentru buna funcționare a computerului. Desigur, alegerea depinde de nevoile individuale ale utilizatorilor, dar merită cu siguranță să luați în considerare cumpărarea unei astfel de surse de alimentare.

 
ATX

Este cel mai universal și cel mai comun standard de surse de alimentare pentru computer. A găsit o aplicație largă. Va funcționa bine cu configurații mai simple destinate lucrărilor de birou, precum și cu dispozitive pentru jucători. Înălțimea și lățimea acestui tip de sursă de alimentare sunt specificate în standard. Cu toate acestea, lungimea depinde de puterea dispozitivului și crește proporțional. Aceasta este o problemă importantă atunci când alegeți carcasa potrivită, care ar trebui adaptată la dimensiunea sursei de alimentare.

 
Aktywne chłodzenie

Chłodzenie aktywne jest bardzo wydajne i doskonale dba o odpowiednią pracę komputera. Ponadto stanowi obecnie standard. Jego wadą jest nieco głośniejsza praca. Delikatny hałas można zredukować, instalując wentylatory o większej średnicy. Taki rozmiar sprawi, że będzie obracał się wolniej. Warto również poszukać na rynku urządzeń, wyposażonych w wentylatory, których prędkość obrotu dostosowana jest do temperatury urządzenia. Im temperatura wzrasta, tym szybszy jest obrót.

 
SCP

Sursa de alimentare este responsabilă pentru furnizarea de energie componentelor computerului. Parametrii de tensiune fluctuează în rețeaua electrică. SCP (Short Circuit Protection) este o protecție la scurtcircuit . Se activează atunci când rezistența este în circuit mai mică de 0,1 Ω . Această protecție poate fi găsită în toate sursele de alimentare noi și mai vechi. De îndată ce este detectat un scurtcircuit, sursa de alimentare va fi deconectată imediat. Datorită acestui fapt, putem fi liniștiți în ceea ce privește componentele computerului nostru.

 
SUS

OPP (Over Power Protection) protejează întreaga sursă de alimentare împotriva suprasolicitării , fără a se limita la linii simple. Exact aceeași protecție care poate fi găsită sub un nume diferit este OLP - Over Load Protection. În ambele cazuri, alimentarea va fi oprită atunci când puterea consumată depășește puterea totală a alimentatorului.

 
OCP

Una dintre modalitățile de a ne proteja echipamentele este OCP (Over Current Protection) . Aceasta este o protecție împotriva supraîncărcării stabilizatorului cu intensitate de curent prea mare. Fiecare linie de alimentare este monitorizată separat. În caz de suprasarcină, sursa de alimentare se oprește. OCP este o cerință a standardului ATX12V .

 
OTP

OTP (Over Temperature Protection) protejează sursa de alimentare împotriva supraîncălzirii , care poate apărea ca urmare a supraîncărcării sau a circulației deficitare a aerului. Alimentarea va fi oprită imediat când temperatura atinge valoarea prag. Protecția OTP este cerută de standardul ATX12V.

 
UVP

O sursă de alimentare pentru computer este un dispozitiv extrem de important, care este responsabil pentru furnizarea de energie componentelor. Atunci când cumpărați, merită să acordați atenție caracteristicilor individuale de securitate. UVP (Under Voltage Protection) protejează împotriva tensiunii prea mici pe liniile de intrare. Deși această defecțiune nu afectează posibile deteriorări ale componentelor, aceasta poate afecta negativ performanța optimă a acestora. Cu siguranță merită să alegeți o sursă de alimentare cu UVP . Acest lucru va îmbunătăți cu siguranță confortul utilizării computerului.

 
Ambalaj original

OVP (Over Voltage Protection) oferă protecție împotriva tensiunii de ieșire prea mari. Se activează când tensiunea este cu 15% mai mare decât valoarea nominală. Protecția funcționează pe fiecare linie de ieșire a sursei de alimentare și este cerută de standardul ATX12V . Ca urmare, riscul de defectare a componentelor alimentate este redus semnificativ.

 
Sistem PFC activ

Sistemul PFC permite corectarea factorului de putere pentru a minimiza pierderile din liniile de transmisie. Sistemele active se adaptează la condițiile care prevalează într-o anumită rețea. Acest lucru afectează în mod direct posibilitatea de a obține o eficiență ridicată a sursei de alimentare. Gama factorilor de putere este de la 0,9 la 0,99 . Nu este un parametru care ar afecta semnificativ confortul utilizării computerului. Cu toate acestea, este o soluție mai ecologică , care poate fi importantă pentru mulți clienți.

Sursa de alimentare SeaSonic 850W, certificată 80Plus Gold. Este echipat cu un ventilator silențios de 135 mm. În plus, are PFC activ, cel mai important sistem de securitate: OPP, OVP, UVP, OCP, OTP, SCP, precum și cei mai importanți conectori: ATX 24pin, CPU 4 + 4pin, PCI-E 6 + 2pin, SATA, Molex, FDD.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sea Sonic SSR-850GD2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sea Sonic SSR-850GD2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.