Scythe CPSS-078

Scythe CPSS-078
339.23 lei
(1 magazin)
  Soclul 775 Setul de racire a fost adaptat la calculatoare din diferite categorii de hardware, utilizate nu numai in case, ci si in companii si birouri. Poate fi montat pe procesoare Intel bazate, printre altele, pe nucleele Prescott, Cedar Mill, Gallatin, Smithfield, Presier si Conroe, precum si pe un socket 775 . Datorita acestui fapt, setul va functiona cu anumite sisteme Intel Core 2, Xeon, Pentium 4 sau Celeron D. Va asigura o intretinere eficienta a temperaturii l ...
lipsa informatii stoc se specifica ulterior
azi 04:41

Descriere - Scythe CPSS-078


 
Soclul 775

Setul de racire a fost adaptat la calculatoare din diferite categorii de hardware, utilizate nu numai in case, ci si in companii si birouri. Poate fi montat pe procesoare Intel bazate, printre altele, pe nucleele Prescott, Cedar Mill, Gallatin, Smithfield, Presier si Conroe, precum si pe un socket 775 . Datorita acestui fapt, setul va functiona cu anumite sisteme Intel Core 2, Xeon, Pentium 4 sau Celeron D. Va asigura o intretinere eficienta a temperaturii la un nivel optim.

 
Socluri 1150/1151/1155/1156/1200

Kitul de racire mentine temperaturile generate relativ scazute, indiferent de sarcina. Este compatibil cu procesoarele Intel cu prize 115X si noile procesoare Intel Comet Lake-S cu priza 1200. Acestea includ procesoare Intel Core cu multiplicator deblocat, modele universale Intel Pentium si Celeron si procesoare server din familia Intel Xeon. In orice caz, racirea va asigura o functionare lina, fara probleme.

 
Socluri AM3 (+) / AM2 (+) / FM2 (+) / FM1

Sistemul de racire poate fi instalat pe procesoare AMD bazate pe prize AM3 (+) / AM2 (+) / FM2 (+) / FM1. Acestea sunt in primul rand seriile Phenom II , Athlon II , FX , Opteron sau Sempron . Lista dispozitivelor compatibile este foarte lunga, astfel incat racirea poate fi utilizata intr-o mare varietate de computere, utilizate atat de utilizatorii casnici, cat si de companii. Se asigura ca temperaturile generate sunt mentinute la un nivel relativ scazut.

 
Vertical

Proiectarea racirii permite montarea acesteia pe verticala, adica pe verticala . Datorita acestui fapt, dispozitivul nu ocupa mult spatiu in carcasa si permite gestionarea usoara a altor componente. Toate acestea merg mana in mana cu o functionare eficienta si lina, bazata pe indepartarea aerului cald, precum si a ventilatorului care raceste procesorul. Acest lucru se face foarte linistit . Metoda de montare verticala nu limiteaza posibilitatea extinderii computerului cu componente noi.

 
1 ventilator

Setul a fost echipat cu un ventilator mare care permite reducerea efectiva a temperaturilor generate. Proiectarea lamelor si a carcasei se traduce printr-o munca extrem de eficienta, indiferent de sarcina generata. Datorita acestui fapt, ventilatorul va functiona bine pentru dispozitivele de racire apartinand diferitelor categorii - nu numai universale, ci si utilizate pentru a sprijini operatiuni mai avansate, de exemplu in computerele de afaceri sau de birou.

 
4 conducte de caldura

Pentru o racire mai eficienta, setul este echipat cu pana la 4 conducte de caldura , datorita carora aerul cald este indepartat eficient de pe dispozitiv. Toate acestea se traduc intr-o reducere mai buna si mai rapida a temperaturilor generate. Conductele de caldura sunt fabricate din materiale de inalta calitate, prin urmare functionarea lor este eficienta in toate conditiile, chiar si in cazul unei sarcini foarte mari asociate cu utilizarea puterii computerului complet. Setul va functiona bine in masini deosebit de eficiente .

 
Iluminare LED

Setul a fost echipat cu LED-uri incorporate care garanteaza efecte de iluminare atractive in timp ce computerul functioneaza. Iluminarea accepta sincronizarea cu placa de baza. Datorita acestui fapt, utilizatorul isi poate configura in mod liber functionarea si se poate bucura de aspectul eficient al computerului sau. Puteti alege culoarea iluminarii, precum si introduce diverse tipuri de efecte. Toate acestea va permit sa faceti setul mult mai atractiv , mai ales atunci cand panoul lateral al carcasei computerului este vitrat.

 
Diametru 120 mm

Kitul de racire consta dintr-un radiator si un ventilator cu diametrul de 120 mm . Acest lucru garanteaza o descarcare foarte eficienta a aerului cald, mentinand in acelasi timp o cultura ridicata a muncii. Un fan de aceasta dimensiune va functiona bine pe computerele cu putere de calcul mare , utilizate, printre altele, pentru a sprijini jocuri sau programe profesionale. In plus fata de diametrul mare, ventilatorul se distinge prin faptul ca este fabricat din materiale special selectate, caracterizate prin rezistenta mecanica adecvata.

 
Baza aluminiu + cupru

Baza dispozitivului este din aluminiu si cupru. Combinatia acestor materiale se traduce printr-o eficienta sporita de functionare. Racirea este extrem de eficienta in indepartarea caldurii generate de component si mentinerea temperaturilor relativ scazute. Baza se distinge si prin rezistenta mecanica ridicata si rezistenta la influenta factorilor nocivi. Acest lucru se traduce direct prin prelungirea duratei de viata a intregului sistem de racire.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Scythe CPSS-078 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Scythe CPSS-078 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.