Scruffs Thermal culcuș maro 50 x 40 cm

Aceste paturi conțin un strat de spumă combinat cu o folie reflectorizantă. Aceste două straturi sunt situate în centrul patului, înconjurate de fibre de poliester matlasate. Patul reflectă căldura corpului animalului înapoi, menținându-i astfel cald. Fibrele matlasate sunt acoperite cu un strat de lână care păstrează aerul cald, oferindu-i o izolare suplimentară împotriva frigului. Designul unic al patului îl face mai stabil. Interiorul patului este realizat din 100 ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Scruffs Thermal culcuș maro 50 x 40 cm

Aceste paturi conțin un strat de spumă combinat cu o folie reflectorizantă. Aceste două straturi sunt situate în centrul patului, înconjurate de fibre de poliester matlasate. Patul reflectă căldura corpului animalului înapoi, menținându-i astfel cald. Fibrele matlasate sunt acoperite cu un strat de lână care păstrează aerul cald, oferindu-i o izolare suplimentară împotriva frigului. Designul unic al patului îl face mai stabil. Interiorul patului este realizat din 100% materiale reciclate combinate cu izolație și rezistență ridicată. Fiecare pat este anti-alunecare și poate fi spălat în mașină.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Scruffs Thermal culcuș maro 50 x 40 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Scruffs Thermal culcuș maro 50 x 40 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.