Scivation Xtend RTD

Descriere Scivation Xtend RTD . Construieste si conserva musculatura. Construieste si conserva musculatura cu 7 grame de hipercritic BCAA in natura concepute pe scara larga si verificat 2:1:1 ratie impreuna cu Glutamina si Citrulina malat. In plus cu o proprietate de amestec de electroliti de hidratare Scivation Xtend RTD este un amestec delicios racoritor fara zahar si poate ajuta pe oricine trece printr o sala de forta. Fi perfect inaine dupa si in timpul antrenamentul ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Scivation Xtend RTD

Descriere Scivation Xtend RTD . Construieste si conserva musculatura. Construieste si conserva musculatura cu 7 grame de hipercritic BCAA in natura concepute pe scara larga si verificat 2:1:1 ratie impreuna cu Glutamina si Citrulina malat. In plus cu o proprietate de amestec de electroliti de hidratare Scivation Xtend RTD este un amestec delicios racoritor fara zahar si poate ajuta pe oricine trece printr o sala de forta. Fi perfect inaine dupa si in timpul antrenamentului. Atletii de clasa mondiala culturistii de elita campionii de ridicari si treinarii entuziasti folosesc Scivation Xtend RTD in timpul exercitiilor pentru a i ajuta sa se antreneze mai mult mai tare si cu mai multa intensitate. Cond comsuni doua portii pe zi de Scivation Xtend RTD iti ajuti corpul sa scape de grasime si sa construiasca masa musculara. Un lant mai mare de aminoacizi nu doar animoacizii esentiali. Scivation Xtend RTD contine 7 grame de aminoacizi pe portie. Aproape toate recunoscutele studii care au scos la lumina importanta utilizarii BCAA impreuna cu cea mai anecdota informatie aparuta din sala de forta a dus la investigarea formulei 2:1:1 leucina la valina la izoleucina. Foloseste acest produs pentru a construi masa musculara a arde grasimile si pentru a prelungii intensitatea si recuperarea viitoarelor tale exercitii. Mod de administrare Scivation Xtend RTD Consuma 1 sticla imediat inainte in timpul sau dupa ce iti efectuezi exercitiile. Tabel ingrediente Scivation Xtend RTD . 1 16.9 Fl. Oz. Bottles Green Apple Serving Size: 1 Bottle (16.9 oz) Servings Per Container: 1 Amount Per Serving Daily Value Calories 0 Total Fat 0 g 0 Cholesterol 0 mg 0 Sodium 220 mg 9 Potassium 180 mg 5 Total Carbohydrates 0 g 0 Sugars 0 g 0 Vitamin B6 (as Pyridoxal 5 Phosphate) 2 mg 100 Electrolyte Blend: 1 170 mg Trisodium Citrate Dihydrate Potassium Chloride Sodium Chloride L Leucine 3 500 mg L Glutamine 2 500 mg L Isoleucine 1 750 mg L Valine 1 750 mg Citrulline Malate (1:1) 1 000 mg Percent Daily Values are based on a 2 000 calorie diet. Your values may be higher or lower depending on your calorie needs. Daily Value (DV) not established. Other Ingredients: Purified Water Natural And Artificial Flavor Citric Acid Malic Acid Sucralose Acesulfame Potassium (Ace K) FDC Blue 1 FDC Yellow 5. Refrigerate after opening.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Scivation Xtend RTD de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Scivation Xtend RTD sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.