Scitec Nutrition Vitamina C 1100 mg 100 cps

46.75 lei (1 magazin)
Vitamina C este necesară în formarea colagenului, în vindecarea rănilor. Această întărește pereții arterelor și mărește rezistență corpului! Lupta împotriva radicalilor liberi din celule care pot genera o îmbătrânirea prematură a acestora. O doză corespunzătoare de vitamina C contribuie la menținerea sănătoasă a țesuturilor.   Doză recomandată de vitamina C, trebuie să fie de 500 mg pe zi. De aceea, oricărei pers ...

Descriere


Scitec Nutrition Vitamina C 1100 mg 100 cps

Vitamina C este necesară în formarea colagenului, în vindecarea rănilor. Această întărește pereții arterelor și mărește rezistență corpului! Lupta împotriva radicalilor liberi din celule care pot genera o îmbătrânirea prematură a acestora. O doză corespunzătoare de vitamina C contribuie la menținerea sănătoasă a țesuturilor.

 

Doză recomandată de vitamina C, trebuie să fie de 500 mg pe zi. De aceea, oricărei persoane active din punct de vedere fizic îi este necesară această cantitate. Acesta trebuie să procure doză zilnică de vitamina C din alimente dar și cu ajutorul suplimentelor nutritive.

După părerea unor specialiști, în timpul efortului doză de vitamina C poate fi crescută de la 1000 până la 2000 mg pe zi. După spusele unei publicații oficiale sportivii care nu au o cantitate sufiecienta din această vitamina în corp ard mai puține grăsimi în timpul antrenamentelor față de cei care au un nivelul corespunzător de vitamina C în organism. Această vitamina ajută chiar și în obținerea unui corp atletic.

Se recomandă: zilnic 1 tabletă preferabil în timpul mesei sau după.


Cod producator: Scitec Nutrition

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Scitec Nutrition Vitamina C 1100 mg 100 cps de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Scitec Nutrition Vitamina C 1100 mg 100 cps sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.