Scitec Nutrition BCAA Xpress Appel 700 g

154.95 lei (1 magazin)
Ele sunt esenţiale atât în sens strict - corpurile noastre nu le pot produce - şi pentru că în timpul stresului din timpul antrenamentului sau în lipsa de nutriţie optimă, acestea sunt utilizate mai întâi de către muşchi. Leucina este unul dintre aminoacizii esenţiali, care aparţine grupului de BCAA.   Caracteristici Rezultatele ştiinţifice de ultimă oră au dovedit că leucină este una dintre cele mai importante aminoac ...

Descriere


Scitec Nutrition BCAA Xpress Appel 700 g

Ele sunt esenţiale atât în sens strict - corpurile noastre nu le pot produce - şi pentru că în timpul stresului din timpul antrenamentului sau în lipsa de nutriţie optimă, acestea sunt utilizate mai întâi de către muşchi. Leucina este unul dintre aminoacizii esenţiali, care aparţine grupului de BCAA.

 

Caracteristici

Rezultatele ştiinţifice de ultimă oră au dovedit că leucină este una dintre cele mai importante aminoacizi, deoarece stimulează direct sinteză de proteină a muşchilor scheletici - niveluri ridicate de leucină în organism este un semnal pentru o stare anabolica. Leucină promovează recuperarea şi protejează ţesuturile musculare din defalcarea (efect anti-catabolic). Leucina a fost găsit util chiar şi atunci când aportul total de proteine alimentare este mare, şi chiar atunci când este combinat cu shake-uri cu proteine cu digestie rapidă. BCAA poate fi, de asemenea, folosit de muşchii că sursă de energie atunci când se angajează în activităţi de mare intensitate.


Cod producator: Scitec Nutrition

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Scitec Nutrition BCAA Xpress Appel 700 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Scitec Nutrition BCAA Xpress Appel 700 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.