Scitec Nutrition Amino Charge, Cola, 570 g

147.95 lei (1 magazin)
"Amino Charge Matrix" oferă o cantitate adecvată de aminoacizi și "Energizing Matrix" ajută la concentrare și energizare. 15,7 g de aminoacizi într-o porție! Amino Charge are două "departamente" principale. "Amino Charge Matrix" oferă o cantitate adecvată de aminoacizi și "Energizing Matrix" ajută la concentrare și energizare. Amino Charge conține o cantitate semnificativă de aminoacizi esențiali și semi- esențiali. Conține și cofeină, dar într-o cantiate foarte ...

Descriere


Scitec Nutrition Amino Charge, Cola, 570 g

"Amino Charge Matrix" oferă o cantitate adecvată de aminoacizi și "Energizing Matrix" ajută la concentrare și energizare.


15,7 g de aminoacizi într-o porție!

Amino Charge are două "departamente" principale. "Amino Charge Matrix" oferă o cantitate adecvată de aminoacizi și "Energizing Matrix" ajută la concentrare și energizare. Amino Charge conține o cantitate semnificativă de aminoacizi esențiali și semi- esențiali. Conține și cofeină, dar într-o cantiate foarte prietenoasă. Această combinație îți oferă exact ce îți dorești: nu îți va suprasolicita organismul în timpul antrenamentelor, însă îți va oferi o cantitate mare de aminoacizi și extra energie pentru un antrenament reușit după o zi grea.

Mod de administrare

Se amestecă o porție (19 grame – 1 2/3 cupă) cu 500 ml de apă și se consumă în timpul antrenamentelor sau înainte de antrenament. Se poate administra în două moduri. Dacă ai nevoie de extra energie și concentrare în timpul antrenamentului, recomandăm cu 30 de minute înainte de antrenament. În cazul în care dorești să-ți crești pragul de oboseală în timpul antrenamentului, recomandăm consumul produsului în timpul antrenamentului.


Cod producator: Scitec Nutrition

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Scitec Nutrition Amino Charge, Cola, 570 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Scitec Nutrition Amino Charge, Cola, 570 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.