Schock Adaptor WG-100 Perfect Drain la Tocator Resturi Alimentare

Schock Adaptor WG-100 Perfect Drain la Tocator Resturi Alimentare
199.00 lei
(1 magazin)
Adaptor Schock WG-100 Perfect Drain la Tocator Resturi Alimentare - acest adaptor permite sa conectarea chiuvetelor Schock cu design inovator de cos fara margine la un Tocator de Resturi Alimentare. La urmatoarele modelele numai cu acest accesoriu putei sa conectati un Tocator de Resturi Alimentare: gama Brooklyn, gama Greenwich, gama Wembley, chiuveta Signus N-175 si Signus D-175.  ...

Descriere - Schock Adaptor WG-100 Perfect Drain la Tocator Resturi Alimentare


Adaptor Schock WG-100 Perfect Drain la Tocator Resturi Alimentare - acest adaptor permite sa conectarea chiuvetelor Schock cu design inovator de cos fara margine la un Tocator de Resturi Alimentare. La urmatoarele modelele numai cu acest accesoriu putei sa conectati un Tocator de Resturi Alimentare: gama Brooklyn, gama Greenwich, gama Wembley, chiuveta Signus N-175 si Signus D-175. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Schock Adaptor WG-100 Perfect Drain la Tocator Resturi Alimentare de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Schock Adaptor WG-100 Perfect Drain la Tocator Resturi Alimentare sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.