Schneider Universal non-permanent marker Maxx 221 S, varf 0.4mm - rosu S-112502

de la 5,34 lei (4 magazine)
Marker ohp pentru scriere pe suprafete netede sau lucioase, cerneala cu uscare rapida ce isi pastreaza culorile vii si stralucitoare. Non-permanent: cerneala poate fi stearsa cu o bucata de textila umeda. Corp din plastic. Extremitati in culoarea scrierii. Varf gros aproximativ 0,4 mm. Pentru scriere pe folie pentru retroproiector sau pe orice suprafata lucioasa: plastic, sticla, metal, portelan, ceramica. Ambalare : 10 buc/cutie. ...

Descriere


Schneider Universal non-permanent marker Maxx 221 S, varf 0.4mm - rosu S-112502


Marker ohp pentru scriere pe suprafete netede sau lucioase, cerneala cu uscare rapida ce isi pastreaza culorile vii si stralucitoare.
Non-permanent: cerneala poate fi stearsa cu o bucata de textila umeda.
Corp din plastic.
Extremitati in culoarea scrierii.
Varf gros aproximativ 0,4 mm.
Pentru scriere pe folie pentru retroproiector sau pe orice suprafata lucioasa: plastic, sticla, metal, portelan, ceramica.
Ambalare : 10 buc/cutie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Schneider Universal non-permanent marker Maxx 221 S, varf 0.4mm - rosu S-112502 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Schneider Universal non-permanent marker Maxx 221 S, varf 0.4mm - rosu S-112502 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.