Savonia Sapun miere si galbenele 90gr

de la 6.40 lei (4 magazine)
Mierea , așa cum a iubit-o și ursul, așa cum au iubit-o și înțelepții din Antichitate, a luat tot ce era mai prețios din flori. E ticsită de minerale – magneziu, potasiu, calciu, sodiu, clor, sulf, fier, cupru, zinc, vitaminele B1, B2, B3 si B5 și, desigur, fructoză și glucoză. Tot acest belșug pur  hidratează  în profunzime fiecare centimetru de piele și previne infecțiile . Puiul tău va avea o piele și mai fină, și mai catifelată, dar mai ales  protejat ...

Descriere


Savonia Sapun miere si galbenele 90gr

Mierea, așa cum a iubit-o și ursul, așa cum au iubit-o și înțelepții din Antichitate, a luat tot ce era mai prețios din flori. E ticsită de minerale – magneziu, potasiu, calciu, sodiu, clor, sulf, fier, cupru, zinc, vitaminele B1, B2, B3 si B5 și, desigur, fructoză și glucoză. Tot acest belșug pur hidratează în profunzime fiecare centimetru de piele șiprevine infecțiile. Puiul tău va avea o piele și mai fină, și mai catifelată, dar mai ales protejată de radicalii externi. Toate acestea, datorită aminoacizilor și enzimelor numeroase pe care le conține mierea.

Galbeneaua, numită și floarea-de-leac, are în acest săpun SAVONIA cu miere si galbenele un efect tonic, punând sângele în mișcare. De asemenea, calmează iritațile, cicatrizează celulele afectate, esteantiinflamatoareantioxidantă și antibacteriană. Să nu mai punem la socoteală că e și antiseptică, ușorastringentă și protejează de microbi.

Un săpun care aduce soarele în viața ta!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Savonia Sapun miere si galbenele 90gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Savonia Sapun miere si galbenele 90gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.