Savio Precision Control L

de la 21.80 lei (4 magazine)
  Grafica atractiva Tamponul cu grafica atractiva va sublinia perfect caracterul de joc al camerei si se va potrivi perfect cu echipamentul de inalta calitate care se afla pe birou. Aceasta este o propunere ideala pentru jucatorii care apreciaza confortul la egalitate cu designul unic. Alegeti un model cu o tema unica si bucurati-va de joc la cel mai inalt nivel. Multi clienti pretentiosi au folosit deja aceasta solutie.     ...

Descriere


Savio Precision Control L

 
Grafica atractiva

Tamponul cu grafica atractiva va sublinia perfect caracterul de joc al camerei si se va potrivi perfect cu echipamentul de inalta calitate care se afla pe birou. Aceasta este o propunere ideala pentru jucatorii care apreciaza confortul la egalitate cu designul unic. Alegeti un model cu o tema unica si bucurati-va de joc la cel mai inalt nivel. Multi clienti pretentiosi au folosit deja aceasta solutie.

 
 
Saiba de marime L

Tamponul de mouse in marime L este solutia perfecta pentru jucatorii exigenti care doresc sa experimenteze divertismentul la cel mai inalt nivel. Un spatiu de lucru mare va garanta o mobilitate excelenta si o gama larga de miscari, care vor fi perfecte pentru jocurile FPS si multe alte productii in care rezultatele competitiei sunt determinate de detalii. Jucatorii profesionisti, pentru care conteaza fiecare detaliu, sunt foarte dornici sa foloseasca aceasta oferta. Pariati pe un model dovedit.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Savio Precision Control L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Savio Precision Control L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.