Savage Gear LB 4D Herring 13cm 17g Zander 4Buc/Plic

39,99 lei (1 magazin)
Cea de-a 4-a dimensiune este creata cu ajutorul tehnicii de imprimare detaliata Photo Chrome si a aromei impregnate ce provoaca atacul. Detaliile sunt incredibile si atat de realiste va fi si mai greu unui peste rapitor de a rezista ! Designul culorii fiecarui naluci a fost testat si ajustat la perfectiune, iar aroma adaugata ADN va va oferi un plus, cand conditiile de pescuit sunt totusi dificile! 4D Herring Shad, are mai multe caracteristici actualizate. Partea frontala putin mai g ...

Descriere


Savage Gear LB 4D Herring 13cm 17g Zander 4Buc/Plic

Cea de-a 4-a dimensiune este creata cu ajutorul tehnicii de imprimare detaliata Photo Chrome si a aromei impregnate ce provoaca atacul. Detaliile sunt incredibile si atat de realiste va fi si mai greu unui peste rapitor de a rezista ! Designul culorii fiecarui naluci a fost testat si ajustat la perfectiune, iar aroma adaugata ADN va va oferi un plus, cand conditiile de pescuit sunt totusi dificile!

4D Herring Shad, are mai multe caracteristici actualizate. Partea frontala putin mai groasa, ofera o mai buna optiune de fixare a capului de jig si de utilizare a sistemelor corks-crew. Ochii moi nu se pot desprinde si a fost adaugata o fanta in coada pentru adaugarea unui slot cu bile. Profilul de hering zvelt, cu actiunea de flancare mortala combinata cu imprimeul perfect Photo Chrome o recomanda ca naluca incredibila si eficienta!



• 4D Photo Print Chrome Chrome

• Aroma impregnata

• Fanta de coada Rattle sau peleti

• Ochi moi

• Actiune super flancare


Tip pescuit: Spinning
Tip: Softbait
Lungime: 13 cm
Greutate: 17 g
Culoare: Zander
Continut pachet de vanzare: 4 buc/pachet
Altele: Aroma impregnata

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Savage Gear LB 4D Herring 13cm 17g Zander 4Buc/Plic de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Savage Gear LB 4D Herring 13cm 17g Zander 4Buc/Plic sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.