Savage Gear Fir Textil HD8 Silencer, 0.32mm/32kg/120m

Savage Gear Fir Textil HD8 Silencer, 0.32mm/32kg/120m
53.61 lei
(1 magazin)
Fir textil de calitate superioara, impletit din 8 fibre PE cu densitate inalta impregnate cu silicon care asigura un profil perfect rotund si o suprafata neteda. Datorita acestor caracteristici, se obtine un coeficient de frecare redus care contribuie la obtinerea unor aruncari foarte lungi. Firul Savage Gear HD8 Silencer are elongatie zero, permitand astfel sesizarea imediata a trasaturilor su un control semnificativ mai bun al nalucilor, aspect deosebit de important atunci cand se pr ...

Descriere - Savage Gear Fir Textil HD8 Silencer, 0.32mm/32kg/120m


Fir textil de calitate superioara, impletit din 8 fibre PE cu densitate inalta impregnate cu silicon care asigura un profil perfect rotund si o suprafata neteda. Datorita acestor caracteristici, se obtine un coeficient de frecare redus care contribuie la obtinerea unor aruncari foarte lungi. Firul Savage Gear HD8 Silencer are elongatie zero, permitand astfel sesizarea imediata a trasaturilor su un control semnificativ mai bun al nalucilor, aspect deosebit de important atunci cand se practica pescuitul de tip jigging. Variantele cu diametru mai mare pot fi utilizate si ca fir inaintas pentru pescuitul la crap.

Caracteristici:

  • Tip fir: textil;
  • Compozitie: 8 fibre PE, impregnate cu silicon;
  • Lungime: 120m;
  • Rezistenta superioara la nod si abraziune;
  • Elongatie zero si profil rotund;
  • Suprafata neteda, perfecta pentru aruncari lungi;
  • Culoare: verde.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Savage Gear Fir Textil HD8 Silencer, 0.32mm/32kg/120m de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Savage Gear Fir Textil HD8 Silencer, 0.32mm/32kg/120m sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.