Saunier Duval Centrala termica in condensatie cu boiler incorporat Isotwin Condens T 35 - 35 kW

7 399.00 lei (1 magazin)
Centrala termica cu boiler incorporat Saunier Duval Isotwin Condens T35 - 35 kW IsoTwin Condens ofera cel mai sporit nivel de confort posibil, ideal pentru una sau doua gospodarii cu pana la 8 persoane. De asemenea, este complet echipat pentru a face fata cererii foarte mari de apa calda menajera In diferite momente ale zilei. Centrala garanteaza un confort maxim, furnizand flux contant de apa calda la o temperatura stabila, chiar si In cazul mai multor utilizari simultane. In plus, ...

Descriere


Saunier Duval Centrala termica in condensatie cu boiler incorporat Isotwin Condens T 35 - 35 kW

Centrala termica cu boiler incorporat Saunier Duval Isotwin Condens T35 - 35 kW

IsoTwin Condens ofera cel mai sporit nivel de confort posibil, ideal pentru una sau doua gospodarii cu pana la 8 persoane. De asemenea, este complet echipat pentru a face fata cererii foarte mari de apa calda menajera In diferite momente ale zilei. Centrala garanteaza un confort maxim, furnizand flux contant de apa calda la o temperatura stabila, chiar si In cazul mai multor utilizari simultane. In plus, este capabila sa Incalzeasca In mod fiabil un spatiu de locuit de pana la 200 m². IsoTwin Condens dispune de doua recipiente de apa calda integrate, fiecare cu o capacitate de 21 de litri. Astfel, furnizeaza 200 de litri de apa la temperatura de 40°C In decurs de zece minute, fara probleme sau fluctuatii. Prin functia sa de Incalzire inteligenta, cu economie de energie, centrala Isi Incalzeste boilerele doar atunci cand este nevoie. Confort maxim Intr-un pachet dublu.

 #pozaC4#

Avantaje centrala termica cu boiler incorporat Saunier Duval Isotwin Condens T35 - 35 kW
 • Confort sporit de apa calda datorita celor doua rezervaore de apa calda de 21 l fiecare
 • Beneficiati de economii semnificative datorita tehnologiei Smart Tank Loading
 • Experimentati o operare usoara si intuitiva cu noua interfata a displayului
 • Obtineti un produs cu clasa de eficienta energetica A
 • Ajustare automata: nu va faceti griji cu privire la tipul de gaz sau la modificarile de calitate a acestuia

 #pozaC8#

Caracteristici generale centrala termica cu boiler incorporat Saunier Duval Themafast Condens T35 - 35 kW

 

Apa calda pentru toata lumea, tot timpul ... si consumul de gaz creste?


Deloc! Datorita tehnologiei brevetate IsoDyn3, IsoTwin Condens asigura un confort maxim de apa calda menajera,combinat cu cel mai mic consum posibil de gaz.
Centrala Isi aminteste cand si cat de multa apa calda este utilizata In gospodarie.
Este un aparat care Invata! Stocheaza perioade de timp pentru cerere sporita si redusa.
In perioadele de varf, IsoTwin Condens functioneaza la capacitate maxima si furnizeaza apa calda suficienta pentru toata lumea.
Daca cererea este mica sau inexistenta, centrala trece In modul economic sau se opreste complet.
Acest aspect aduce un nou nivel de confort acasa, maximizand alimentarea cu apa calda si reducand In acelasi timp consumul de gaz.


42 l apa calda, la dispozitia dvs. non stop?


IsoTwin Condens dispune de doua recipiente de apa calda integrate, fiecare cu o capacitate de 21 de litri.
Astfel, furnizeaza 200 de litri de apa la temperatura de 40°C In decurs de zece minute, fara probleme sau fluctuatii. Prin functia sa de Incalzire inteligenta, cu economie de energie, centrala Isi Incalzeste boilerele doar atunci cand este nevoie.
Confort maxim Intr-un pachet dublu.


Aparatul este usor de utilizat?


Cu siguranta. Panoul de control este la fel de simplu si intuitiv ca un smartphone. Va spune clar care este consumul dvs., de exemplu, la ce temperatura este apa sau cand data urmatoarei revizii.
Controlerul MiSet, care poate fi instalat suplimentar In casa, are acelasi panou de control, astfel Incat sa puteti gasi toate functiile si informatiile foarte rapid.
Cu ajutorul aplicatiei MiGo controlati temperatura casei dvs. de oriunde.
In plus, reduceti drastic ciclurile de pornire / oprire a centralei, permitandu-va astfel sa economisiti gaz si electricitate si sa prelungiti durata de viata a aparatului.


IsoTwin Condens se descurca bine cu calitatea fluctuanta a gazului?


Noile centrale murale Saunier Duval va fac viata mai usoara. Daca tipul de gaz se schimba, unitatea nu trebuie reajustata.
Acest aspect se datoreaza faptului ca IsoTwin Condens se ajusteaza automat la calitatea gazului.
Aceasta tehnologie adapteaza In mod ideal combustia la amestecul de gaze.
FlameFit furnizeaza performante mai bune, folosind aceeasi cantitate de gaz, protejand In acelasi tima, mediul Inconjuratior.


IsoTwin Condens ofera cel mai sporit nivel de confort posibil, ideal pentru una sau doua gospodarii cu pana la 8 persoane.
De asemenea,este complet echipat pentru a face fata cererii foarte mari de apa calda menajera In diferite momente ale zilei.
Centrala garanteaza un confort maxim,furnizand flux contant de apa calda la o temperatura stabila,chiar si In cazul mai multor utilizari simultane.
In plus, este capabila sa Incalzeasca In mod fiabil un spatiu de locuit de pana la 200 m²


IsoTwin Condens dispune de doua recipiente de apa calda integrate,fiecare cu o capacitate de 21 de litri.
Astfel,furnizeaza 200 de litri de apa la temperatura de 40°C In decurs de zece minute,fara probleme sau fluctuatii.
Prin functia sa de Incalzire inteligenta, cu economie de energie, centrala Isi Incalzeste boilerele doar atunci cand este nevoie.
Confort maxim Intr-un pachet dublu.


Noul panou de comanda cu comenzi tactile este simplu si intuitiv.
Structura meniului din spatele acestuia este logica si clar structurata.
Consumul de gaz,temperatura apei sau intervalele de Intretinere sunt afisate simplu si clar,In cifre foarte mari.
Exista,de asemenea,un argument bun pentru mai multa comoditate,deoarece controlerul,centrala, termostatul si aplicatia au toate aceeasi structura de meniu.
Daca sunteti familiarizati cu un tip de meniu,atunci le cunoasteti pe toate.


Sistemul de Incalzire Invata din obiceiurile dvs.


Daca sunteti Ingrijorat de faptul ca rezervoarele mari de apa calda Inseamna un consum ridicat de gaz,avem raspunsul:Tehnologia Smart Tank Loading de la Saunier Duval face Incalzirea cat mai convenabila pentru dvs., asigurand un consum redus de gaz.
Este chiar simplu:daca nu este nevoie de apa fierbinte,aceasta nu este Incalzita - precum,spre exemplu,pe timp de noapte.
In timp util,Inainte ca cererea de apa calda din casa sa creasca,IsoTwin Condens umple rezervorul de stocare,folosind putina energie.
Poate chiar repeta acest proces economic de Incalzire de pana la sapte ori pe zi, In functie de cerintele gospodariei.
De asemenea, se evita astfel pornirea si oprirea frecvente.
Conducatorii auto vor sti ca traficul stop-and-go poate consuma mai mult combustibil.


Confortul poate acum sa Invete

#pozaR7#

Datorita tehnologiei brevetate IsoDyn3, IsoTwin Condens asigura un confort maxim de apa calda menajera, combinat cu cel mai mic consum posibil de gaz. Datorita tehnologiei sale inteligente, centrala Isi aminteste cand si cat de multa apa calda este utilizata In gospodarie. Este un aparat care Invata! Stocheaza perioade de timp pentru cerere sporita si redusa. In perioadele de varf, IsoTwin Condens functioneaza la capacitate maxima si furnizeaza apa calda suficienta pentru toata lumea. Daca cererea este mica sau inexistenta, centrala
trece In modul economic sau se opreste complet.
Acest aspect aduce un nou nivel de confort acasa, maximizand alimentarea cu apa calda si reducand In acelasi timp consumul de gaz.
Un alt beneficiu suplimentar este noua tehnologie FlameFit.
Noile centrale murale Saunier Duval va fac viata mai usoara.
Daca tipul de gaz se schimba,unitatea nu trebuie reajustata.
Acest aspect se datoreaza faptului ca IsoTwin Condens se ajusteaza automat la calitatea gazului.
Aceasta tehnologie adapteaza In mod ideal combustia la amestecul de gaze.
Atunci cand exista un aparat IsoTwin Condens,totul a fost deja Intreprins pentru a asigura schimbarile de la nivelul tipului de gaz.
Pe scurt,FlameFit furnizeaza performante mai bune,folosind aceeasi cantitate de gaz.


O recomandare fierbinte pentru tine.


O noua centrala pe gaz de la Saunier Duval reprezinta o recomandare de calitate:IsoTwin Condens are un rating eficienta energetica A, datorita tehnologiei sale de condensare FlameFit extrem de eficiente.
Este dovedit sa va ajute sa reduceti consumul de gaz cu pana la 30%, In comparatie cu un aparat vechi Saunier Duval! Puteti chiar sa Imbunatatiti situatia,adaugand un termostat de camera programabil si un senzor de exterior,care Imbunatatesc clasa centralei la A+.


IsoTwin Condens face ca dusurile si baile simultane sa fie o placere pentru toata lumea
Instalati IsoTwin Condens,o centrala combi inteligenta care raspunde independent la modificarile de la nivelul cererii.
Produsul dispune de doua recipiente de apa calda integrate, fiecare cu o capacitate de 21 de litri.
Astfel, furnizeaza 200 de litri de apa calda la o temperatura de 40 °C, In decurs de 10 minute, fara probleme sau fluctuatii.
Centrala Incalzeste boilerele doar cand este necesar.
stie cand sa creasca puterea.

 

MiGo va duce sistemul de incalzirea in mediul online (optional)


Stiati ca puteti controla ThemaFast Condens de oriunde? MiSet si MiGo fac acest control de la distanta posibil: trebuie doar sa comandati modulul MiSet de la noi si sa il conectati extern la centrala dvs. printr-un sistem de tip plug-and-play. Apoi instalati aplicatia MiGo pe smartphone sau tableta. MiGo este gratuita si disponibila pentru Android si Apple iOS.

Aplicatia comunica cu centrala dvs. prin MiSet, ceea ce face foarte usoara vizualizarea consumului, reglarea temperaturii de incalzire sau a apei sau comutarea sistemului de incalzire in modul eco. Interfata de utilizare a aplicatiei functioneaza, de asemenea, exact in acelasi mod precum panoul de control al aparatului, asa ca, daca cunoasteti o singura interfata, le cunoasteti pe toate!

 

MiSet: Controlul nou al sistemului simplifică instalarea și manipularea (optional)

 #pozaR6#

 • Design & Touch
 • Fabricat din materiale de calitate cu display LCD retroiluminat, interfața sa intuitivă oferă 6 zone de programare cu ecran tactil, pentru 6 funcții.
 • Clic Express
 • O instalare în două minute este la îndemână!
 • Cu noua conexiune Clic Express, nu mai trebuie să deschideți centrala pentru a instala receptorul radio MiSet R.
 • Acesta se poziționeză sub centrală.
 • Clic Express reduce riscul de erori în timpul instalării, timpul pentru efectuarea acestei operațiuni fiind foarte scurt!
 • Conceput pentru a facilita viața de zi cu zi, gestionarea intervalelor de timp este complet revizuită.
 • În timpul instalării este nevoie să răspundeți la câteva întrebări simple, apoi MiSet se ocupă de restul!
 • Astfel, două minute vor fi suficiente pentru a programa termostatul

MiGo (optional):

 #pozaR5#

 • Controler wireless cu modulare eBus
 • Controlați temperatura casei cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei
 • Controlați temperatura casei dvs. de oriunde.
 • În plus, reduceți drastic ciclurile de pornire / oprire a centralei, permițându-vă astfel să economisiți gaz și electricitate și să prelungiți durata de viață a aparatului.
 • Asistentul dumneavoastră personal
 • MiGo este un partener atent și precis!
 • Permite recepționarea de mesaje precum: eroare generică a centralei, presiune scăzută a apei, nivel de încărcare a bateriei insuficient, eroarea accesului la internet mai mult de 24 de ore.
 • Prin urmare, totul este întotdeauna sub control!
 • Eficiență maximă a sistemului dumneavoastră de încălzire
 • MiGo este inteligent!
 • Funcția de auto-învățare a MiGo vă permite să verificați datele istorice ale temperaturii, modului și orelor de funcționare ale centralei, reglând-o eficient.

 

Date tehnice centrala termica cu boiler incorporat Saunier Duval Isotwin Condens T26 - 26 kW 

 

Date tehnice - incalzire
 • Clasa energetica: A
 • Temperatura maxima a turului de incalzire: 75r grdC
 • Domenisul maxim al reglarii temperaturii pe tur: 15-80 grdC
 • Presiunea maxima de lucru: 3 bari
 • Debitul nominal al apei: 1292 l/h
 • Volum de condens aproximativ: 3.06 l/h
 • Continutul vasului de expansiune: 12 litri
 • Domeniul puterii utile la 50/30: 3.8 - 32.5 kW
 • Domeniul puterii utile la 80/60: 3.5 - 30.0 kW
Date tehnice - apa calda
 • Clasa energetica: A
 • Putere termica nominala ACM: 34.8 kW
 • Debit specific: 23 l/min
 • Intervalul temperaturii de iesire a ACM: 45-65 grdC
 • Debitul minim al apei: 1 l/min
 • Continutul vasului de expansiune a ACM: 2 litri
 • Presiune de lucru admisibila: 0.3-10 bari
 • Presiunea de racordare necesara: 2 bari
 • Presiunea preliminara a vasului de expansiune a ACM: 3.5 bari
Date tehnice generale:
 • Tensiune nominala: 230 V
 • Consum maxim de putere electrica la incalzire: 146 W
 • Tip de protectie: IPX4D
 • Dimensiuni: 892x470x582 mm
 • Greutate: 65 kg
 • Greutate, in stare gata de functionare: 114 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Saunier Duval Centrala termica in condensatie cu boiler incorporat Isotwin Condens T 35 - 35 kW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Saunier Duval Centrala termica in condensatie cu boiler incorporat Isotwin Condens T 35 - 35 kW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.