Satechi ST-SCMA2M

de la 287,99 lei (6 magazine)
Satechi Multihub Slim Multimedia Adapter V2 Type-C la 2xUSB 3.0, HDMI 4K, MicroSD, SD si USB-C PD Space Gray (Aluminiu)   Adaptorul Multihub Slim Multimedia V2  Type-C de la Satechi combina perfect porturile esentiale intr-un dispozitiv elegant si compact pentru porturile de expansiune din mers. Mic, dar puternic, adaptorul adauga un cititor de carduri micro / SD, USB-C Power Delivery (PD), porturi 4K HDMI si USB 3.0, toate de la un singur port USB-C. Pastrati-l sta ...

Descriere


Satechi ST-SCMA2M

Satechi Multihub Slim Multimedia Adapter V2 Type-C la 2xUSB 3.0, HDMI 4K, MicroSD, SD si USB-C PD Space Gray (Aluminiu)

 
Adaptorul Multihub Slim Multimedia V2 Type-C de la Satechi combina perfect porturile esentiale intr-un dispozitiv elegant si compact pentru porturile de expansiune din mers. Mic, dar puternic, adaptorul adauga un cititor de carduri micro / SD, USB-C Power Delivery (PD), porturi 4K HDMI si USB 3.0, toate de la un singur port USB-C. Pastrati-l stationat pe desktop sau luati-l cu dvs. din mers, cu un profil subtire conceput pentru o portabilitate maxima.
 
LIVRARE PUTERE USB-C
Experimentati avantajele protocolului de livrare a energiei USB-C, cu gestionarea eficienta a energiei si viteze optime de incarcare pentru a alimenta rapid dispozitivele dvs. de tip C (iesire maxima: 60W). Dispozitivul USB-C trebuie sa accepte protocolul USB-C PD (2.0 sau mai mare).
 
DUBLEAZA-TI PRODUCTIVITATEA
Include sloturi pentru cititor de carduri duale pentru acces simultan la carduri microsSD si SD, pana la 104 Mb / s. Transferati rapid fotografii, descarcati videoclipuri de inalta rezolutie sau faceti backup cu usurinta a fisierelor. Suporta UHS-1, SD / SDHC / SDXC.
 
DISPLAY HDMI 4K
Bucurati-va de un afisaj clar si de inalta rezolutie pe orice monitor compatibil HDMI. Pur si simplu conectati un cablu HDMI (2.0 sau mai mare) de la monitor la adaptor, pentru o iesire video stralucitoare de pana la 4K @ 30Hz. Necesita o conexiune directa HDMI la HDMI.
 
PLUG & PLAY
Dispune de un design plug-and-play usor de utilizat pentru o instalare simpla - nu este necesar instalarea de drivere
 
DISPOZITIVE COMPATIBILE
2020/2019/2018/2017 MacBook Pro, 2020/2018 MacBook Air, 2020/2018 iPad Pro, 2015/2016/2017 MacBook, Microsoft Surface Pro 7, Surface Laptop 3, Surface Go, Google PixelBook Go, ASUS Transformer 3 Pro, Dell XPS 12 9365 si mai nou, HP Elite X2, Spectre x360 13, 15, Pro Convertible, Huawei Matebook, Lenovo IdeaPad 720s, ThinkPad T470, T570, X1 Yoga, 720, 920, Razer Blade Stealth, Samsung Galaxy Tab Pro S si multe altele .
 
Porturile USB-A nu accepta Apple SuperDrive si nici nu incarca iPad-uri. Va recomandam sa conectati cate un singur dispozitiv odata!
 
Caracteristici:
- tip conectivitate: USB Type-C
- interfata: 1 x USB-C PD - iesire maxima 60W (fara video / incarcare), 1 x cititoare de carduri micro / SD, 2 porturi USB 3.0 - pana la 5 Gbps, 1 x port HDMI - pana la 4K 30Hz
- rezolutie suportata: 4K
- material: aluminiu
- culoare: Gri
 
Imaginile sunt cu titlu informativ!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Satechi ST-SCMA2M de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Satechi ST-SCMA2M sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.