Satechi Docking station Aluminum TYPE-C pentru Mac Mini, Space Grey ST-ABHFM

de la 282,99 lei (7 magazine)
Docking station Satechi Aluminum TYPE-C pentru Mac Mini, Space Grey     Primul dispozitiv de acest tip, standul cu hub Type-C din aluminiu inalta si transforma Mac mini intr-o statie de lucru puternica, surprinzator de compacta. Este dotat cu un port de date USB-C, trei porturi USB-A 3.0, cititoare de card micro / SD si un port jack pentru casti de 3,5 mm, pentru a oferi un acces convenabil la perifericele tale. Mac mini nu este inclus. In curs de brevetare ...

Descriere


Satechi Docking station Aluminum TYPE-C pentru Mac Mini, Space Grey ST-ABHFM

Docking station Satechi Aluminum TYPE-C pentru Mac Mini, Space Grey



 
 


Primul dispozitiv de acest tip, standul cu hub Type-C din aluminiu inalta si transforma Mac mini intr-o statie de lucru puternica, surprinzator de compacta. Este dotat cu un port de date USB-C, trei porturi USB-A 3.0, cititoare de card micro / SD si un port jack pentru casti de 3,5 mm, pentru a oferi un acces convenabil la perifericele tale. Mac mini nu este inclus.




In curs de brevetare
Proiectat pentru a functiona atat ca suport, cat si ca hub USB pentru Mac mini - folosind o singura conexiune Type-C.

Porturi de extindere 6 in 1
Dispune de un port de date USB-C, trei porturi USB 3.0, cititoare de card micro / SD si un port pentru casti de 3,5 mm pentru acces comod la perifericele esentiale.

Orificii de ventilatie integrate
Echipat cu orificii de aerisire incorporate pentru a ajuta la reglarea temperaturii si pentru a stimula fluxul de aer atunci cand conectati mai multe dispozitive la Mac mini.

Design stilat, elegant
Conceput pentru a da senzatia unei extensii naturale a Mac mini-ului dvs., cu finisajul sau elegant din aluminiu.



Dispozitive compatibile
Mac Mini 2018 si modele ulterioare

Retineti: este posibil sa existe mici diferente de culoare din cauza variatiunilor Mac mini si a proceselor de productie.

Porturile USB-A nu permit utilizarea unui Apple SuperDrive sau incarcarea iPad-urilor. Se recomanda conectarea a cate unui dispozitiv alimentat prin magistrala USB la un moment dat.

ST-ABHFM
SpecificatiiCompatibilitateApple
Porturi I/OUSB 3.5 mm audio jack USB-C SD card reader Micro SD
Greutate (g)300 g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Satechi Docking station Aluminum TYPE-C pentru Mac Mini, Space Grey ST-ABHFM de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Satechi Docking station Aluminum TYPE-C pentru Mac Mini, Space Grey ST-ABHFM sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.