Sante Deo Roll-On Kristall 50ml

Deodorantul Kristall Deo Roll-on previne dezvoltarea bacteriilor care genereaza mirosuri neplacute si reduce eficient cantitatea de transpiratie. De asemenea, ofera prospetime de durata, iar datorita formulei sale delicata si hipoalergenica este indicat in special  pentru pielea sensibila. Nu contine alcool. Testat dermatologic. Ingrediente:  apa, piatra de alaun (alaun de potasiu), lactat de sodiu, acid lactic, guma de xanthan, acid cinamic, argint. Continut:   ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Sante Deo Roll-On Kristall 50ml

Deodorantul Kristall Deo Roll-on previne dezvoltarea bacteriilor care genereaza mirosuri neplacute si reduce eficient cantitatea de transpiratie. De asemenea, ofera prospetime de durata, iar datorita formulei sale delicata si hipoalergenica este indicat in special  pentru pielea sensibila.
Nu contine alcool. Testat dermatologic.

Ingrediente: apa, piatra de alaun (alaun de potasiu), lactat de sodiu, acid lactic, guma de xanthan, acid cinamic, argint.

Continut: 50 ml

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sante Deo Roll-On Kristall 50ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sante Deo Roll-On Kristall 50ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.