SanSwiss Usa nisa batanta Divera D22T2, 80xH200 cm

2.253,00 lei (1 magazin)
Usa nisa batanta SanSwiss Divera D22T2, 80xH200 cm Cabinele noastre de dus DIVERA sunt proiectate cu spirit de calitate si adaptabilitate. Aceste usi combinaconfortul cusimplitatea si satisfac cele mai comune nevoi. Complet modularasi foarte functionala, gama DIVERA este rezultatul celei mai recente inovatii SanSwiss. Intr-un colt, in nisasau In fata unui perete, cabinele de dusDIVERA aduc toataeleganta baii Dvs. si se adapteazala toate configuratiile. Manerele sale ergonomice favorize ...

Descriere


SanSwiss Usa nisa batanta Divera D22T2, 80xH200 cm

Usa nisa batanta SanSwiss Divera D22T2, 80xH200 cm Cabinele noastre de dus DIVERA sunt proiectate cu spirit de calitate si adaptabilitate. Aceste usi combinaconfortul cusimplitatea si satisfac cele mai comune nevoi. Complet modularasi foarte functionala, gama DIVERA este rezultatul celei mai recente inovatii SanSwiss. Intr-un colt, in nisasau In fata unui perete, cabinele de dusDIVERA aduc toataeleganta baii Dvs. si se adapteazala toate configuratiile. Manerele sale ergonomice favorizeazaprinderea, pentru un confort maxim. Sticla securizata de 6 mm beneficiaza de tratamentulAquaperle, ceea ce faciliteazacuratarea cabinei de dus. Un factor deosebit de important il reprezinta faptul ca aceasta colectie se poate monta reversibil, iar deschiderea poate fi realizata atat spre exterior, cat si spre interiorsi prezinta inchidere magnetica, inclusiv stabilizatoare de colt,inclusein pret. Profilul este de culoare crom slefuit lucios. Usa batanta este realizata din 2 piese batante, avand urmatoarele dimensiuni: 800xH2000 mm. Latimea de acces este de 605 mm, iar reglajul este de 760-820 mm. In cazul in care se combina cu perete lateral, reglajul este de 780-810mm.In combinatie cu un perete lateral ( vezi sectiunea produselor complementare ), se poate crea o cabina de dus de diferite dimensiuni.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SanSwiss Usa nisa batanta Divera D22T2, 80xH200 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SanSwiss Usa nisa batanta Divera D22T2, 80xH200 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.