SanSwiss Cadita dus ILA WIA, 90 x 100 cm slim din marmura compozita alb, crom

2 959.00 lei (1 magazin)
Cadita dus SanSwiss ILA WIA, 90 x 100 cm slim din marmura compozita alb, crom Cadita de dus din gama SanSwiss face parte din colectia ILAeste o constructie durabila care ramane perfect neteda dupa contactul cu apa.Fabricata din marmura compozita de culoare alb cu o suprafata acoperita cu Gelcoat(un strat din rasina poliesterica) are lungimea de 1000 mm, latimea de 900 mm, inaltimea de 35 mm si greutatea de 51kg. Cadita vine impreuna cu sifonul dublu de scurgere si piciorusele de sustin ...

Descriere


SanSwiss Cadita dus ILA WIA, 90 x 100 cm slim din marmura compozita alb, crom

Cadita dus SanSwiss ILA WIA, 90 x 100 cm slim din marmura compozita alb, crom Cadita de dus din gama SanSwiss face parte din colectia ILAeste o constructie durabila care ramane perfect neteda dupa contactul cu apa.Fabricata din marmura compozita de culoare alb cu o suprafata acoperita cu Gelcoat(un strat din rasina poliesterica) are lungimea de 1000 mm, latimea de 900 mm, inaltimea de 35 mm si greutatea de 51kg. Cadita vine impreuna cu sifonul dublu de scurgere si piciorusele de sustinere avand inaltimea reglabila de 85-105 mm. Placa de acoperire a scurgerii este din aluminiu si are culoarea crom.In cazul montarii picioruselor, recomandam achizitionarea mastilor de cadita care se comanda separat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SanSwiss Cadita dus ILA WIA, 90 x 100 cm slim din marmura compozita alb, crom de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SanSwiss Cadita dus ILA WIA, 90 x 100 cm slim din marmura compozita alb, crom sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.