SanSwiss Cadita dus ILA WIA, 80 x 90 cm slim din marmura compozita alb, crom

2 375.00 lei (1 magazin)
Cadita dus SanSwiss ILA WIA, 80 x 90 cm slim din marmura compozita alb, crom Cadita de dus din gama SanSwiss face parte din colectia ILAeste o constructie durabila care ramane perfect neteda dupa contactul cu apa.Fabricata din marmura compozita de culoare alb cu o suprafata acoperita cu Gelcoat(un strat din rasina poliesterica) are lungimea de 900 mm, latimea de 800 mm, inaltimea de 30 mm si greutatea de 42kg. Cadita vine impreuna cu sifonul dublu de scurgere si piciorusele de sustiner ...

Descriere


SanSwiss Cadita dus ILA WIA, 80 x 90 cm slim din marmura compozita alb, crom

Cadita dus SanSwiss ILA WIA, 80 x 90 cm slim din marmura compozita alb, crom Cadita de dus din gama SanSwiss face parte din colectia ILAeste o constructie durabila care ramane perfect neteda dupa contactul cu apa.Fabricata din marmura compozita de culoare alb cu o suprafata acoperita cu Gelcoat(un strat din rasina poliesterica) are lungimea de 900 mm, latimea de 800 mm, inaltimea de 30 mm si greutatea de 42kg. Cadita vine impreuna cu sifonul dublu de scurgere si piciorusele de sustinere avand inaltimea reglabila de 85-105 mm. Placa de acoperire a scurgerii este din aluminiu si are culoarea crom.In cazul montarii picioruselor, recomandam achizitionarea mastilor de cadita care se comanda separat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SanSwiss Cadita dus ILA WIA, 80 x 90 cm slim din marmura compozita alb, crom de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SanSwiss Cadita dus ILA WIA, 80 x 90 cm slim din marmura compozita alb, crom sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.