SanSwiss Cadita de dus  Livada W20R semirotunda 90x90xH3,5 cm marmura sintetica alba

de la 1 131.00 lei (2 magazine)
Cadita de dus SanSwiss Livada W20R semirotunda 90x90xH3,5 cm marmura sintetica alba Caditade dus SanSwiss Livada semirotunda are urmatoarele dimensiuni : 900x900xH35 mm, are culoarea alb, o greutate de 27kgsi este confectionatadin marmura sintetica, avand suprafata acoperitacu Gelcoat (rasina poliesterica) iar raza acesteia este de 550 mm . Are suprafataplata, izoleazazgomotul si caldura, iar datoritasuprafetei antiderapante este rezistentala uzura. Cadita de dus indeplinestetoate cond ...

Descriere


SanSwiss Cadita de dus  Livada W20R semirotunda 90x90xH3,5 cm marmura sintetica alba

Cadita de dus SanSwiss Livada W20R semirotunda 90x90xH3,5 cm marmura sintetica alba Caditade dus SanSwiss Livada semirotunda are urmatoarele dimensiuni : 900x900xH35 mm, are culoarea alb, o greutate de 27kgsi este confectionatadin marmura sintetica, avand suprafata acoperitacu Gelcoat (rasina poliesterica) iar raza acesteia este de 550 mm . Are suprafataplata, izoleazazgomotul si caldura, iar datoritasuprafetei antiderapante este rezistentala uzura. Cadita de dus indeplinestetoate conditiile normativului UE EN 14527:2006, care stabileste standardul caditelor de dus.Suprafata caditei de dus ramaneperfect neteda dupa contactul cu apa, este hidrofuga si fara colturi inaccesibile ce ar putea ingreuna procesul de curatare.Apa se scurge de pe intreaga suprafata a caditei de dus pana la margine, in totalitate, sub forma de picaturi mici de apa.Proprietatile materialelor din care este confectionata cadita de dus si suprafata acesteia, ce se pastreaza dupacontactul cu apa, garanteaza o curatare usoaratimp de cel putin 20 de ani. In cazul unui montaj corect se garanteazastabilitatea pardoselei caditei de dus, ca la o greutate de 150 kg sa nu se produca deformari, nici chiar in urma altor incidente, de tipul sariturilor, ce ar avea ca rezultat o scurgere deficitara.Cadita de dus a fost testata in timp ce apa curgea in 100 de cicluri continue cu temperaturi alternante ale apei intre 75 °C si 14 °C. In cadrul testului nu s-au gasit indicii de deformare nici macar in urma incidentelor (de exemplu, sarituri).Prin teste s-a verificat rezistenta caditelor de dus impotriva diverselor substante chimice si coloranti. Recomandam achizitionarea impreuna cu unul dintre produsele regasite in sectiunea produselor complementare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SanSwiss Cadita de dus  Livada W20R semirotunda 90x90xH3,5 cm marmura sintetica alba de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SanSwiss Cadita de dus  Livada W20R semirotunda 90x90xH3,5 cm marmura sintetica alba sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.