Sanovita Zahar Brut 1kg

de la 13.27 lei (4 magazine)
Caracteristici Dacă dorim să avem un stil de viaţă sănătos este recomandabil ca alimentele să fie consumate nemodificate prin rafinare, tratamente termice sau alte tehnologii care le-ar distruge proprietăţile nutritive. Zahărul brun  conţine melasă, un produs bogat în vitamine şi minerale, inclusiv în calciu, fier, potasiu şi magneziu, obţinut prin procesarea trestiei-de-zahăr. Cu cât zahărul este mai rafinat, cum e cel alb, cu atât ca ...

Descriere


Sanovita Zahar Brut 1kg

Caracteristici
Dacă dorim să avem un stil de viaţă sănătos este recomandabil ca alimentele să fie consumate nemodificate prin rafinare, tratamente termice sau alte tehnologii care le-ar distruge proprietăţile nutritive.

Zahărul brun conţine melasă, un produs bogat în vitamine şi minerale, inclusiv în calciu, fier, potasiu şi magneziu, obţinut prin procesarea trestiei-de-zahăr. Cu cât zahărul este mai rafinat, cum e cel alb, cu atât cantitatea de melasă conţinută este mai redusă. Culoarea zahărului brut este dată tocmai de prezenţa melasei. De aceea, cu cât zahărul e mai închis la culoare, cu atât este mai sănătos.
Poate fi folosit în bucătărie pentru prepararea unor dulciuri delicioase, inclusiv dulceţuri, compoturi sau prăjituri.

Tara de origine: Columbia

Review-uri


Review adaugat de Devesh Lo

a 
  • puncte tari:a
  • PUNCTE slabe:a
  • CONCLUZII:a

a

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sanovita Zahar Brut 1kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sanovita Zahar Brut 1kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.