Sanovita Pasta de alune cremoasa 375gr

22,08 lei (1 magazin)
Pasta cremoasa din arahide , poate fi consumata pe paine dimineata, in preparatea cremelor, smoothie-urilor sau a budincilor. Este bogata in proteina vegetala, fiind recomandata copiilor aflati in crestere, sportivilor sau persoanelor care au un stil de viata activ. Ingrediente : Alune de pamant (arahide) 90%, zahar, ulei de alune, sare, stabilizator E471 (origine vegetala). Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic. ...

Descriere


Sanovita Pasta de alune cremoasa 375gr

Pasta cremoasa din arahide, poate fi consumata pe paine dimineata, in preparatea cremelor, smoothie-urilor sau a budincilor. Este bogata in proteina vegetala, fiind recomandata copiilor aflati in crestere, sportivilor sau persoanelor care au un stil de viata activ.

Ingrediente: Alune de pamant (arahide) 90%, zahar, ulei de alune, sare, stabilizator E471 (origine vegetala).

Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sanovita Pasta de alune cremoasa 375gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sanovita Pasta de alune cremoasa 375gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.