Sanotechnik Cadita dus patrata, 80x80x20 cm

Cadita dus Sanotechnik patrata, 80x80x20 cm Cadita pentru dusface parte din gama Sanotechnikare dimensiunea de 80x80x20cm si adancimea de 4.5 cm. Este confectionata din material de acril ecologic 100% reciclabil de culoare alb si detine o masca detasabila. Suprafata este lucioasa cu propietati antibacteriene, ofera o senzatie de cald la atingere si poate fi reparata cu usurinta in cazul zgarieturilor de suprafata. Cadita vine cu cadrul metalic, picioare reglabile si sifonul de scurgere ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Sanotechnik Cadita dus patrata, 80x80x20 cm

Cadita dus Sanotechnik patrata, 80x80x20 cm Cadita pentru dusface parte din gama Sanotechnikare dimensiunea de 80x80x20cm si adancimea de 4.5 cm. Este confectionata din material de acril ecologic 100% reciclabil de culoare alb si detine o masca detasabila. Suprafata este lucioasa cu propietati antibacteriene, ofera o senzatie de cald la atingere si poate fi reparata cu usurinta in cazul zgarieturilor de suprafata. Cadita vine cu cadrul metalic, picioare reglabile si sifonul de scurgere.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sanotechnik Cadita dus patrata, 80x80x20 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sanotechnik Cadita dus patrata, 80x80x20 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.