Sanotechnik Cabina dus Sanoflex 70 x 70 x H195 cm

2 171.00 lei (1 magazin)
Cabina dus Sanotechnik Sanoflex 70 x 70 x H195 cm Cabina de dusgama Sanotechnik face parte din colectiaSanoflex,avand sticla securizata de 6 mm cu un invelis de tip Easy Clean ce impiedica depunerea calcarului si ajuta la o curatare mai usoara a partilormobile.Profilele din aluminiu si cu un reglaj de pana la 2 cm sunt de culoare crom iar montajul cabinei se poate realiza reversibil. Cabina de dus batantaprevazutacu o bara stabilizatoare de colt cu dimensiuneade 55 cmiar dimensiunea de ...

Descriere


Sanotechnik Cabina dus Sanoflex 70 x 70 x H195 cm

Cabina dus Sanotechnik Sanoflex 70 x 70 x H195 cm Cabina de dusgama Sanotechnik face parte din colectiaSanoflex,avand sticla securizata de 6 mm cu un invelis de tip Easy Clean ce impiedica depunerea calcarului si ajuta la o curatare mai usoara a partilormobile.Profilele din aluminiu si cu un reglaj de pana la 2 cm sunt de culoare crom iar montajul cabinei se poate realiza reversibil. Cabina de dus batantaprevazutacu o bara stabilizatoare de colt cu dimensiuneade 55 cmiar dimensiunea de 700 x 700 x H1950 mm denota un avantaj real in curatarea si igienizarea acesteia. Inchiderea se realizeaza printr-un cheder magnetic ,iar etansarea ei se realizeaza prin chedere siliconice antistropi. Montajul se realizeaza pe pardoseala sau pe cadita de dus aceasta detinand astfel un prag de trecere din aluminiu ce nu permite patrunderea apei in afara cabinei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sanotechnik Cabina dus Sanoflex 70 x 70 x H195 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sanotechnik Cabina dus Sanoflex 70 x 70 x H195 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.