Sanex roll on pentru barbati protectie dubla

15.00 lei
(1 magazin)
Sanex Dermo roll on pentru barbati protectie dublaDeodorant Sanex Dermor oll on pentru barbati cu protectie dubla. Deodorant roll on fara alcool protectie dubla Sanex Dermo Protect pentru barbati. Acest deodorant antiperspirant pentru barbati asigura protectia impotriva mirosului neplacut al transpiratiei 24 de ore. Acum puteti face sport, puteti face efort fizic chiar in conditii de temperaturi ridicate fara a va face probleme in legatura cu transpiratia. Sanex Dermo Protect pentru ba ...

Descriere


Sanex roll on pentru barbati protectie dubla

Sanex Dermo roll on pentru barbati protectie dubla
Deodorant Sanex Dermor oll on pentru barbati cu protectie dubla. Deodorant roll on fara alcool protectie dubla Sanex Dermo Protect pentru barbati. Acest deodorant antiperspirant pentru barbati asigura protectia impotriva mirosului neplacut al transpiratiei 24 de ore. Acum puteti face sport, puteti face efort fizic chiar in conditii de temperaturi ridicate fara a va face probleme in legatura cu transpiratia. Sanex Dermo Protect pentru barbati este un deodorant de corp care va protejeaza.
Cantitate deodorant antiperspirant roll on:50ml

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sanex roll on pentru barbati protectie dubla de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sanex roll on pentru barbati protectie dubla sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.