Sandisk Stick USB 2.0 Cruzer Glide 256GB Negru

de la 121.36 lei (10 magazine)
Stick USB 2.0 SanDisk Cruzer Glide 256GB Negru Având o interfață USB 2.0 pentru transfer de date, stickul USB SanDisk este rapid accelerând astfel transferul și salvarea fișierelor mai mari de orice tip. Designul stickului USB asigură, de asemenea, protejarea conectoarelor USB Stickul este simplu și ușor de utilizat, fiind suficient să îl conectați la orice port USB 3.0 (sau USB 2.0) pentru a putea începe să copiați foldere și fișiere. Proiectat de un lider in ...

Descriere


Sandisk Stick USB 2.0 Cruzer Glide 256GB Negru

Stick USB 2.0 SanDisk Cruzer Glide 256GB Negru

Având o interfață USB 2.0 pentru transfer de date, stickul USB SanDisk este rapid accelerând astfel transferul și salvarea fișierelor mai mari de orice tip.

Designul stickului USB asigură, de asemenea, protejarea conectoarelor USB

Stickul este simplu și ușor de utilizat, fiind suficient să îl conectați la orice port USB 3.0 (sau USB 2.0) pentru a putea începe să copiați foldere și fișiere.

Proiectat de un lider in fabricarea mediilor de stocare, acest flash drive vine cu o capacitate impresionanta de stocare, dar dimensiuni extrem de reduse, oferindu-va destul spatiu pentru fisiere, fie ele fotografii, muzica sau documente personale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sandisk Stick USB 2.0 Cruzer Glide 256GB Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sandisk Stick USB 2.0 Cruzer Glide 256GB Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.