Sandisk SDMX30-016G-G46B CLIP SPORT GO

253.00 lei
(1 magazin)
Mentineti muzica pornita si telefonul cu playerul MP3 usor Clip Sport Go, conceput pentru antrenamentul dvs. Sprijinind iTunes si alt continut audio, calitatea sa acustica dinamica de inalta performanta face din aproape orice activitate o experienta mai bogata. Si pentru ca se fixeaza usor, este perfect pentru modul in care va deplasati. ...

Descriere


Sandisk SDMX30-016G-G46B CLIP SPORT GO

Mentineti muzica pornita si telefonul cu playerul MP3 usor Clip Sport Go, conceput pentru antrenamentul dvs. Sprijinind iTunes si alt continut audio, calitatea sa acustica dinamica de inalta performanta face din aproape orice activitate o experienta mai bogata. Si pentru ca se fixeaza usor, este perfect pentru modul in care va deplasati.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sandisk SDMX30-016G-G46B CLIP SPORT GO de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sandisk SDMX30-016G-G46B CLIP SPORT GO sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.