Sanabelle Snack Peste si Smochine, 55 g

de la 10,97 lei (3 magazine)
Sanabelle Peste & Smochine  sunt gustari disponibile in sortimente delicioase cu carne si fructe. Mica dumneavoastra felina va iubi aceste mini sticksuri moi! Bucatele de aproximativ 1,5 cm lungime au un nivel mai mare de umiditate, fapt ce le confera o consistenta semi-moale. Ele au un nivel ridicat de carne si nu contin cereale, fiind potrivite si pentru pisici cu sistem digestiv sensibil sau care sufera de alergii. Bucatelele sunt numai bune ca ...

Descriere


Sanabelle Snack Peste si Smochine, 55 g

Sanabelle Peste & Smochine sunt gustari disponibile in sortimente delicioase cu carne si fructe. Mica dumneavoastra felina va iubi aceste mini sticksuri moi! Bucatele de aproximativ 1,5 cm lungime au un nivel mai mare de umiditate, fapt ce le confera o consistenta semi-moale. Ele au un nivel ridicat de carne si nu contin cereale, fiind potrivite si pentru pisici cu sistem digestiv sensibil sau care sufera de alergii.

Bucatelele sunt numai bune ca o gustare de rasfat si au totodata efecte benefice asupra organismului pisicii. Taurina continuta sprijina vederea si contribuie la sanatatea inimii, iar acizii grasi nesaturati din uleiul de somon ofera stralucire blanitei si sanatate pielii. Un snack delicios si sanatos intre mesele principale ale zilei!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sanabelle Snack Peste si Smochine, 55 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sanabelle Snack Peste si Smochine, 55 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.