Samus WSL-6100

de la 879.90 lei
(5 magazine)
    Ajutor de nădejde!   Fă-ți viața mai ușoară și scapă de grija rufelor murdare. Cu mașina de spălat Samus, scapi de griji și te bucuri de eficiență maximă. Economisește timp și păstreaza hainele impecabile pentru o perioadă lungă de timp. Fă chiar acum alegerea potrivită       Capacitate - 6 kg Având o capacitate de 6 kilograme, aceasta va face față cu brio cerințelor tale și ale familiei ...

Descriere


Samus WSL-6100

 
 

Ajutor de nădejde!

 

Fă-ți viața mai ușoară și scapă de grija rufelor murdare. Cu mașina de spălat Samus, scapi de griji și te bucuri de eficiență maximă. Economisește timp și păstreaza hainele impecabile pentru o perioadă lungă de timp. Fă chiar acum alegerea potrivită

 
 
 
Capacitate - 6 kg

Având o capacitate de 6 kilograme, aceasta va face față cu brio cerințelor tale și ale familiei tale numeroase . Speli suficient de multe haine la o singură utilizare.

 
 
 
23 programe de spălare, 1000 rpm
 

Haine delicate, bumbac, sintetic? Nivelul de murdărie și materialul rufelor nu sunt o problemă. Ai la dispoziție 23 de programe diferite pentru a alege cea mai bună soluție în momentul respectiv. Datorită celor 1000 RPM te asiguri că acestea se vor călca și usca mai repede chiar și atunci când vremea de afară nu este prea favorabilă.

 
 
Timer
 

Programează mașina de spălat să termine ciclul de spălare atunci când tu ajungi acasă. Aceasta are opțiune de timer (3, 6 sau 9 ore), astfel că tu te bucuri tot timpul de flexibilitate.

 
 
 
Programe rapide
 

Ești pe fugă? Ai nevoie de o bluză anume? Nu este nicio problemă. Ai la dispoziție program rapid ca tu să-l alegi pe cel mai avantajos: de 15 minute

 
 
Control anti-spumă
 

Controlul anti-spumă te asigură că hainele tale vor fi tot timpul limpezite foarte bine și nu va rămâne niciun strop de detergent pe ele.

 
 
 
Opțiune Fără Stoarcere
 

Îți protejezi hainele și te asiguri de o călcare mai ușoară printr-o simplă apăsare de buton: fără stoarcere

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samus WSL-6100 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samus WSL-6100 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.