Samsung WW90T986ASH

de la 4 334.52 lei
(8 magazine)
Tehnologia Eco Bubble™ curăță cu putere și în profunzime, chiar și la temperaturi mici. Detergentul se transformă în bule și pătrunde rapid în țesături, unde elimină murdăria, protejând culoarea și textura hainelor **. În plus, vă ajută să economisiți energie. Mai bine pentru mediu și pentru factură. *Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/4 kg încărcare / program Super Eco Wash la rece (WF80F5 ...

Descriere


Samsung WW90T986ASH

Tehnologia Eco Bubble™ curăță cu putere și în profunzime, chiar și la temperaturi mici. Detergentul se transformă în bule și pătrunde rapid în țesături, unde elimină murdăria, protejând culoarea și textura hainelor **. În plus, vă ajută să economisiți energie. Mai bine pentru mediu și pentru factură.
*Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/4 kg încărcare / program Super Eco Wash la rece (WF80F5E5U4W) vs. bumbac 40 °C fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia. **Pe baza raportului Performance Lab Test realizat de Springboard Engineering pe benzi EMPA, comparând o soluție normală de detergent și o tehnologie cu bule, fără acțiune mecanică.
Spală complet în jumătate de timp. Pentru că ai şi alte lucruri de făcut
QuickDrive™
Programe de spălare care nu se mai termină? QuickDrive™ reduce timpul de spălare cu până la 50%* și consumul de energie cu 20%, dar păstrează aceeași performanța de curățare ireproșabilă. Secretul: tamburul unic Q-Drum™ cu partea din spate mobilă, care mișcă apa în direcții diferite asigurând spălarea rapidă, eficientă și delicată a hainelor. Munţii de haine care se strâng după o săptămână nu vor mai fi o problemă.
* Testat pe WW8000T comparativ cu Samsung WW6500K. Economisește 50% din timp și economisește 20% din energie la ciclul de bumbac (40 ℃, jumătate de sarcină) cu performanțe de spălare de ± 5%. Pe baza datelor Intertek.
  • AI Control
    Speli ușor și eficient cu AI Control. Personalizează spălarea prin memorarea obiceiurilor tale, sugerând cicluri și afișând informații în timp util. Aplicația SmartThings* oferă sfaturi despre cicluri de spălare, planificarea spălării și rezolvarea problemelor de service. Pentru a oferi și mai mult confort utilizatorilor, ciclul de spălare se sincronizează cu cel de uscare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung WW90T986ASH de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung WW90T986ASH sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.