Samsung RS68A8522S9/EF, Inox

de la 6 419.99 lei (7 magazine)
  Tehnologia SpaceMax™     Smart Conversion™     Twin Cooling Plus™     Power Cool / Power Freeze Mai mult spațiu și prospețime     Design compact la exterior, capacitate mai mare în interior Tehnologia SpaceMax™ Depozitezi mai multe alimente într-un interior foarte spațios de 609 litri*. Tehnologia o ...

Descriere


Samsung RS68A8522S9/EF, Inox

 •  
  Tehnologia SpaceMax™
 •  
 •  
  Smart Conversion™
 •  
 •  
  Twin Cooling Plus™
 •  
 •  
  Power Cool / Power Freeze
Mai mult spațiu și prospețime
 
 
Design compact la exterior, capacitate mai mare în interior
Tehnologia SpaceMax™

Depozitezi mai multe alimente într-un interior foarte spațios de 609 litri*. Tehnologia originală SpaceMax™ folosește o izolație specială de înaltă eficiență care permite pereților să fie mult mai subțiri, fără a compromite eficiența energetică. Deci, creează mult mai mult spațiu de stocare în interior, fără a crește dimensiunile exterioare.

 

*Capacitatea este diferită pentru fiecare model.

Alege 5 moduri de conversie, la cerere
Smart Conversion™

Bucură-te de de metoda supremă de stocare flexibilă cu funcția Smart Conversion™. Folosind tehnologia Twin Cooling, poți comuta între 5 moduri. Pur și simplu convertești congelatorul într-un frigider, pentru a stoca mai multe alimente proaspete. Oprești frigiderul sau congelatorul* pentru a economisi energie. Sau folosești congelatorul ca un frigider mic.

Optimizează temperatura și umiditatea prin răcire independentă
Twin Cooling Plus™

De 2 ori* mai multă prospețime. Sistemul Twin Cooling Plus™ optimizează temperatura și umiditatea în frigider și congelator contribuind la menținerea alimentelor mai proaspete, pentru mai mult timp. Răcește separat frigiderul și congelatorul, așa că nu te confrunți niciodată cu mirosuri nedorite.

 

*Pe baza testelor interne, comparativ cu un sistem convențional de răcire.

Design elegant și armonios
Built-in Look

Oferă-i casei tale un aspect modern și elegant. Side by Side-ul Samsung se potrivește și se va alinia perfect cu electrocasnicele și dulapurile tale din bucătărie. Iar designul său minimalist include uși plate, mânere încastrate, un afișaj ascuns, un raft plat pentru vin, precum și sertare și cutii pentru alimente în nuanțe de gri.*

 

*Opțional. Disponibil numai pentru anumite modele.

Mai puțin spațiu irosit, mai mult loc pentru depozitat alimente
Flat Duct

Obține mai mult spațiu fără a compromite performanța. Spre deosebire de frigiderele convenționale, peretele de pe spatele frigiderului este subțire și complet plat, ceea ce minimizează spațiul neutilizat și creează mai mult spațiu pentru depozitarea alimentelor. Dar se răcește și se ventilează la fel de eficient, astfel încât totul rămâne proaspăt și gustos.

 
Accesibilitate perfectă
Display minimalist, acces ușor

Controlul facil îmbunătățește designul minimalist, deoarece comenzile sunt ascunse discret în interior, dar ușor accesibile când deschideți ușa. Comenzile sunt la îndemâna brațului, chiar și de pe un scaun cu rotile, și pot fi utilizate cu o singură mână, asigurând o accesibilitate mai bună pentru persoanele cu dizabilități.

 
 
Mai puțină energie și zgomot
Tehnologia Digital Inverter

Bucură-te de mai puțin zgomot și de o eficiență energetică mai mare. Spre deosebire de compresoarele convenționale, compresorul Digital Inverter își reglează automat viteza, ca răspuns la nivelul de răcire. Deci, este mai silențios decât o bibliotecă, producând doar 37dB (B). De asemenea, respectă noile reglementări energetice, economisindu-ți banii.

 
 
Prospețime de durată
Răcire de precizie pentru prospețime maximă

Păstrează prospețimea, aroma și textura alimentelor pentru mai mult timp. Sistemele de răcire independente, din fiecare compartiment, răcesc uniform fiecare colț. Izolația avansată reduce orice fluctuație, oricât de cald sau de rece ar fi afară. De asemenea, compresorul Digital Inverter detectează și controlează cu precizie temperatura.

 
 
Mai multă gheață, mai mult spațiu
Indoor Ice Maker

Creează mai mult spațiu, pentru a stoca mai multe alimente, dar având în continuare suficientă gheață cu Indoor Ice Maker. Întrucât este încorporat în ușă, îți oferă spațiu de stocare suplimentar, eliberând spațiul din raftul congelatorului. În același timp, produce și stochează destulă gheață iar prin capacul său transparent din plastic poți vedea cu ușurință câtă a mai rămas.

 
 
Instalezi oriunde
Dozator de apă și gheață fără racordare

Instalează frigiderul oriunde, fără instalații sanitare care consumă timp sau țevi care nu sunt estetice. Are un rezervor de apă mare, fără BPA*, pentru dozatorul de apă și de gheață, fără instalare. Deci, poate fi așezat în aproape orice locație. Și nu este nevoie să schimbi regulat filtrul de apă, economisind timp și bani.

*Bisfenolul A (BPA) se găsește în materialele plastice din policarbonat și în rășinile epoxidice, care sunt adesea folosite în recipiente pentru alimente și băuturi, fiind corelat cu posibile efecte negative asupra sănătății.

 
 
Răcire rapidă și gheață când vrei tu
Power Cool / Power Freeze

Frigiderele noastre produc aer foarte rece, foarte rapid. La o apăsare de buton, Power Cool răcește rapid alimentele și băuturile, iar Power Freeze congelează alimente sau produce gheață pentru orice cocktail vrei să faci.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung RS68A8522S9/EF, Inox de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung RS68A8522S9/EF, Inox sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.