Samsung MG23K3515AS Argintiu

de la 413.99 lei
(16 magazine)
Rumenire  Vă permite să aveți mâncare pe consistența și culoarea optimă cu un aspect și un gust absolut delicios.    Păstrare Căldură Atunci când trebuie să se pregătească mai multe feluri de mâncare în același timp, Funcția de păstrare la cald vă permite să păstrați totul la temperatura corecta.   Decongelare rapidă Algoritmul calculeaza automat timpul corect pentru a dezgheța pentru 5 tipuri comune ...

Descriere


Samsung MG23K3515AS Argintiu

Rumenire 
Vă permite să aveți mâncare pe consistența și culoarea optimă cu un aspect și un gust absolut delicios. 
 
Păstrare Căldură
Atunci când trebuie să se pregătească mai multe feluri de mâncare în același timp, Funcția de păstrare la cald vă permite să păstrați totul la temperatura corecta.
 
Decongelare rapidă
Algoritmul calculeaza automat timpul corect pentru a dezgheța pentru 5 tipuri comune de produse alimentare, care necesită mult mai puțin timp să se pregătească.

Interior ceramic

Interiorul din email ceramic de la Samsung a primit aprobarea din punct de vedere al igienei de la Institutul Hohenstein din Germania pentru suprafaţa sa durabilă şi igienică. Emailul ceramic previne răspândirea bacteriilor şi este de 7 ori mai rezistent la zgârieturi şi rugină faţă de alte interioare ale cuptoarelor cu microunde. Bucuraţi-vă de noul interior şi după utilizarea pe termen lung.
Economie de energie

Eco Mode economiseşte mai multă energie în standby – până la 40%. Trebuie doar să apăsaţi un buton pentru a economisi bani, energie şi a proteja mediul.

Dezodorizare
Functia de dezodorizare a aerului din cavitatea interioară, permie eliminarea rapidă a mirosurilor neplăcute. Grație acestei soluții practice, mâncarea va fi gustoasă mereu.

 


 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung MG23K3515AS Argintiu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung MG23K3515AS Argintiu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.