Samsung ME711K

Descriere produs De sine statatoare cu microunde ME711K Samsung in alb, cu o lațime de 48,9 inci, o capacitate de 20 de litri, cu 7 nivele de putere și cu camera de interior TDS cu microunde este realizat din email ceramic. Timpul maxim de gatire este de 35 de minute. Intotdeauna in stare perfecta. Ceramica emailata este un alt avantaj care asigura ca cineva va avea grija de echipament. Cei mai importanți parametri care ar trebui sa fie o trasatura obligatorie a tuturor apara ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Samsung ME711K

Descriere produs

De sine statatoare cu microunde ME711K Samsung in alb, cu o lațime de 48,9 inci, o capacitate de 20 de litri, cu 7 nivele de putere și cu camera de interior TDS cu microunde este realizat din email ceramic. Timpul maxim de gatire este de 35 de minute. Intotdeauna in stare perfecta. Ceramica emailata este un alt avantaj care asigura ca cineva va avea grija de echipament. Cei mai importanți parametri care ar trebui sa fie o trasatura obligatorie a tuturor aparatelor bune trebuie sa fie durabile. Astfel, indiferent cat de des il utilizați, pe suprafața nu apar zgarieturi . Ceramica emailata este, de asemenea, ușor de curațat. Tot ce ai nevoie este o laveta umeda, care scoate toate petele. In plus, pereții sunt acoperite cu un material activ care acționeaza ca un agent antibacterian și mirosuri absorbante. Aceasta este o veste buna, pentru ca chiar daca familiei tale ii place sa utilizeze cuptorul cu microunde, nu-si amintesc mereu ca e nevoie sa il spele cand in cand . Perfect pentru fiecare bucatarie slim ocupa puțin spațiu, astfel incat se va potrivi in orice bucatarie.

ME711K

Caracteristici generale
Putere cuptor (W)800
Capacitate (l)20
Altele
Trepte de putere7
Semnal sonorDa
Caracteristici tehnice
Greutate (Kg)10.5
CuloareAlb / Negru
Dimensiuni (mm)489 x 320 x 275

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung ME711K de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung ME711K sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.