Samsung HW-Q60R

Sunet captivant obtinut cu tehnologia Samsung Acoustic Beam si dezvoltat impreuna cu echipa Harman Kardon. 1. Samsung Acoustic Beam Sunetul este perfect sincronizat cu actiunea de pe ecran.     2. Modul Joc Pro   Intra in joc cu ajutorul unei setari unice care amplifica efectele sonore ale jocului.     3. Sunet adaptabil   Imbunatateste automat claritatea vocii in cazul volumelor reduse.     Stiinta sunetului   Testa ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Samsung HW-Q60R

Sunet captivant obtinut cu tehnologia Samsung Acoustic Beam si dezvoltat impreuna cu echipa Harman Kardon.

1. Samsung Acoustic Beam

Sunetul este perfect sincronizat cu actiunea de pe ecran.
 
 
2. Modul Joc Pro
 
Intra in joc cu ajutorul unei setari unice care amplifica efectele sonore ale jocului.
 
 
3. Sunet adaptabil
 
Imbunatateste automat claritatea vocii in cazul volumelor reduse.
 
 
Stiinta sunetului
 
Testat si ajustat in cadrul California Audio Lab, acolo unde inginerii nostri de sunet folosesc cele mai avansate tehnologii acustice si modelarea computerizata de ultima ora pentru a-ti oferi un sunet perfect echilibrat, care umple intreaga incapere.
 
 
Patrunde in miezul actiunii cu sunetul panoramic
 
Ofera calitate si claritate momentelor tale de relaxare. Samsung Soundbar umple fiecare colt al camerei cu un sunet dinamic si bogat, care iti transforma pur si simplu locuinta.
 
 
Sunet aflat permanent in miscare. Samsung Acoustic Beam
 
Ofera-ti experienta audio dinamica. Tehnologia Acoustic Beam de la Samsung mixeaza si distribuie sunetul astfel incat sa ajunga la tine exact de unde are loc actiunea de pe ecran. Perfect pentru filme si jocuri, acest sunet nu te va lasa indiferent.
 
 
Auzi mai bine. Te joci mai bine
 
Fii gata pentru o experienta de joc puternica si captivanta, cu ajutorul subwooferelor care imbunatatesc scena si a difuzoarelor care ofera un sunet surround incredibil. Soundbar-ul trece automat la modul Joc atunci cand este conectat la televizorul tau Samsung. Astfel, te poti concentra pe joc, si nu pe reglaje.
 
 
Functia Adaptive Sound iti asigura claritate pentru cele mai subtile detalii audio.
 
Soundbar-ul Samsung analizeaza semnalul audio pentru a oferi automat un sunet optimizat in functie de fiecare scena. Functia Adaptive Sound iti permite sa auzi vocile clar, chiar si la volume reduse.
 
 
Experienta fluida HDR 10
 
Cu 4K Pass-Through integrat, este usor sa conectezi surse video 4K, cum ar fi blueray player sau consola de jocuri. Functioneaza chiar si cu surse HDR 10, oferindu-ti posibilitatea de a te bucura de un sunet de calitate impecabila in perfecta armonie cu calitatea imaginii. Ai nevoie doar de o conexiune HDMI.
 
 
Difuzor central pentru dialog clar
 
Experimenteaza claritatea dialogului cu ajutorul unui difuzor central dedicat. Acesta ofera un sunet echilibrat intregii secvente audio si completeaza experienta ta de divertisment la domiciliu.
 
 
Bas puternic de 160W, atunci cand ai nevoie
 
Nu lasa cablurile sa stea in calea basului. Monteaza Soundbar-ul cu subwooferul wireless oriunde in locuinta ta si inconjoara-te de un sunet de bas puternic si profund.
 
 
Sunet completat de Audio Masters
 
Prin combinarea solutiilor inovatoare in domeniul divertismentului la domiciliu cu cei 65 de ani de expertiza audio-tehnica a Harmon Kardon, cele doua marci continua sa depaseasca limite pentru a aduce un sunet de varf experientei de divertisment la domiciliu.
 
 
Conexiune wireless cu televizorul
 
Conecteaza Soundbar-ul la televizorul tau Samsung* cu usurinta, fara aglomerare de cabluri, prin Bluetooth. Te vei putea bucura imediat de momentele de relaxare, cu un sunet mai clar si mai puternic.
 
 
Control cu One Remote (Telecomanda unica)
 
Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Pentru pornire, volum si chiar efecte sonore, poti controla functii cheie ale Soundbar-ului prin interfata televizorului, cu ajutorul telecomenzii acestuia.
 
 
Redare wireless a muzicii
 
Soundbar-ul Samsung foloseste Bluetooth pentru conectare wireless facila cu alte dispozitive. Bucura-te de muzica de pe telefonul tau mobil la o calitate audio inalta oriunde, fara cabluri de legatura.
 
 
Aplicatia Telecomanda Samsung Audio
 
Controleaza-ti Soundbar-ul cu ajutorul aplicatiei Telecomanda Samsung Audio de pe telefonul sau tableta cu sistem Android™. Pur si simplu conecteaza prin Bluetooth™ pentru a controla toate functiile cheie ale Soundbar-ului si pentru a reda listele de melodii preferate pe dispozitivul tau mobil, printr-o singura aplicatie.
 
 
Compatibil cu kit-ul de boxe wireless surround SWA-8500
 
Setul de difuzoare surround wireless* iti permite sa iti transformi cu usurinta Soundbar-ul intr-un sistem surround, fara aglomerare de cabluri. **Impreuna cu Soundbar-ul, poti crea un sistem de difuzoare pentru o experienta reala de sunet surround.
 
HW-Q60R
Caracteristici generale
ModelHW-Q60R
Canale5.1
Putere totala (W)360
Subwoofer wirelessDa
TelecomandaDa
Caracteristici audio
Dolby DigitalDa
DTSDa
Conectivitate
USB 2.0 gazdaDa
BluetoothDa
HDMIDa
Intrare audioDa
Intrare opticaDa
Wi-FiDa
Caracteristici fizice
Dimensiune satelit (mm)1100 x 59 x 100
Dimensiune Subwoofer (mm)205 x 353 x 303
Greutate satelit (Kg)3.6
Greutate subwoofer (Kg)6.2
CuloareNegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung HW-Q60R de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung HW-Q60R sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.