Samsung Galaxy Buds Yellow

649,00 lei (1 magazin)
NOUA GENERATIE SAMSUNG GALAXY BUDS AUZI SI TE FACI AUZIT           CONECTARE RAPIDA   Doar le scoti din carcasa si le conectezi. Galaxy Buds se conecteaza cat ai clipi cu dispozitivele tale Galaxy prin Bluetooth si functioneaza imediat dupa scoaterea din carcasa. Pentru ca esti mereu in miscare.       UN SUNET MAI PLIN PENTRU CA ESTI MEREU IN MISCARE   Te bucuri de un sunet incredibi ...

Descriere


Samsung Galaxy Buds Yellow

NOUA GENERATIE SAMSUNG GALAXY BUDS
AUZI SI TE FACI AUZIT
 
 
 
 
 
CONECTARE RAPIDA
 
Doar le scoti din carcasa si le conectezi. Galaxy Buds se conecteaza cat ai clipi cu dispozitivele tale Galaxy prin Bluetooth si functioneaza imediat dupa scoaterea din carcasa. Pentru ca esti mereu in miscare.
 
 
 
UN SUNET MAI PLIN PENTRU CA ESTI MEREU IN MISCARE
 
Te bucuri de un sunet incredibil de bogat si de inalta rezolutie oferit de specialistii in acustica de la AKG. Parca ai fi in primul rand la un concert.
 
 
DESIGN SUBTIRE
 
Le scoti din buzunar si asculti melodiile tale preferate. Galaxy Buds sunt mai compacte si mai rafinate, design care se potriveste cu restul lucrurilor tale.
 
 
 
VOCE MAI CLARA
 
Microfoanele duale de ultima generatie incorporate in Galaxy Buds au o tehnologie adaptabila. Uiti ca exista zgomot de fundal. Galaxy Buds recunosc mediul inconjurator si pastreaza zgomotele inutile in afara conversatiei, comutand intre microfoanele interne si cele externe.
 
 
NU LE DAI JOS
 
Intotdeauna este in armonie cu lumea din jurul tau. Galaxy Buds iti permite sa-ti muti centrul atentiei catre prietenii tai, astfel incat sa fii atent si la muzica ta si la prietenii tai. Nu ratezi nimic din ce se intampla in jurul tau.

 

 

POTRIVITE PENTRU A TINE PASUL CU TINE
 
Le vei simti confortabil in ureche cand asculti muzica datorita design-ului revolutionar, subtire, ergonomic si inovator, fabricate din materiale usoare, extrem de avansate.
 
CONTINUA DISTRACTIA
 
Galaxy Buds iti permit imperecherea si comutarea intre dispozitivele tale Galaxy, pentru a nu pierde nimic.
 
 
LASA-TE CUPRINS DE MUZICA
 
O singura incarcare - 6 ore de autonomie pentru a asculta melodiile tale preferate. Iar cand ai terminat, conecteaza wireless Galaxy Buds la orice dispozitiv cu functie de incarcare. Pentru a le avea incarcate si gata de functionare.
 
 
 
 

SM-R170NZYAXEO

Conectivitate
TipCasti stereo
InterfataBluetooth
Versiune Bluetoothv5.0
Profiluri BluetoothA2DP, AVRCP, HFP, Codec: Scalable, AAC, SBC
Autonomie6 ore de convorbire
Functii si Tehnologii
BluetoothDa
MicrofonDa
Caracteristici fizice
CuloareGalben

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung Galaxy Buds Yellow de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung Galaxy Buds Yellow sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.