Samsung Galaxy Buds Pro Black

de la 543.90 lei (5 magazine)
Anularea zgomotului pe care o poți controla Anularea activa a zgomotului la Galaxy Buds Pro filtreaza pana la 99% din zgomotul de fundal. Microfoanele din interior și exterior monitorizeaza zgomotul in timp real. Poți alege nivelul ANC cu un algoritm inteligent care anuleaza zgomotul: activeaza modul High intr-un autobuz zgomotos sau modul Low intr-o biblioteca tacuta.   *Anularea activa a zgomotului (ANC) pe Galaxy Buds Pro reduce zgomotul de fundal extern cu pana ...

Descriere


Samsung Galaxy Buds Pro Black

Anularea zgomotului pe care o poți controla
Anularea activa a zgomotului la Galaxy Buds Pro filtreaza pana la 99% din zgomotul de fundal. Microfoanele din interior și exterior monitorizeaza zgomotul in timp real. Poți alege nivelul ANC cu un algoritm inteligent care anuleaza zgomotul: activeaza modul High intr-un autobuz zgomotos sau modul Low intr-o biblioteca tacuta.
 
*Anularea activa a zgomotului (ANC) pe Galaxy Buds Pro reduce zgomotul de fundal extern cu pana la 99%, susținut de verificarea UL. *ANC este activat in mod implicit, iar gestul de atingere și apasare pentru anularea activa a zgomotului poate fi configurat in aplicația Galaxy Wearable. *Comutarea intre nivelurile ANC ridicate și scazute se poate face in aplicația Galaxy Wearable.
 
 
 
VOICE DETECT
Voice Detect comuta cu ușurința de la ANC la sunetul Ambient, așadar ANC blocheaza complet zgomotul exterior cand este activat și se oprește automat atunci cand vorbești. Aceste caști inteligente se opresc pentru conversația ta, prin scaderea volumului muzicii tale și concentrarea microfonului asupra persoanei care iți vorbește
*Voice Detect utilizeaza un algoritm de inteligența artificiala pentru a recunoaște vocea utilizatorului. Poate raspunde la situații induse de vibrații, cum ar fi spalarea dinților, periuța electrica, tuse și fredonat. Exista posibilitatea ca atunci cand este purtata o singura casca sa nu fie detectate conversațiile. *Cand funcția Voice Detect este pornita, aceasta este activata automat cand ANC este pornit sau oprit - la fel și pentru modul Ambient. Pentru a reveni la modul anterior, apasa pe oricare dintre caști.
 
 
  
SUNETUL AMBIENTAL
Sunetul ambiental inseamna ca nu trebuie sa iți scoți caștile pentru a te alatura conversației. Poți auzi vocile cu claritate și in timp real. Cu un algoritm inteligent care crește volumul mediului cu patru niveluri, nu pierzi parți importante ale discuției.
*Gestul de atingere și apasare pentru sunetul Ambient poate fi configurat in aplicația Galaxy Wearable.
 
Lasa-te pierdut in sunetul de studio
De la cele mai inalte pana la cele mai joase frecvențe, notele sunt redate minunat, datorita boxelor bidirecționale personalizate, cu sunet AKG. Galaxy Buds Pro ofera cea mai captivanta experiența de sunet pe Galaxy Buds, indiferent daca dorești sa asculți un nou album sau o carte audio in urmatoarea calatorie.
*Sunetul de la AKG pe Galaxy Buds Pro a primit certificatul Harman cu o nota excelenta.
   
 
 
APELURI FĂRĂ ZGOMOTE
Preia apeluri fara zgomote cu cel mai bun apel de calitate pentru adevarate caști wireless. Cu trei microfoane incorporate și unitatea de preluare a vocii, fiecare cuvant este clar, chiar și in aer liber. Designul cu proeminența redusa minimizeaza contactul cu vantul și soluția sofisticata wind shield blocheaza sunetul vantului in timpul apelurilor.
*Rezultatele se bazeaza pe testul de laborator intern Samsung supus POLQA, un test global standardizat pentru calitatea apelului.
 
 
 
Sunet realist care te inconjoara cu un realism incredibil
 
Experimenteaza 360 Audio atat de captivant, incat te plaseaza in mijlocul scenei. Senzorul inteligent de urmarire a mișcarii al tehnologiei Dolby Head Tracking™ identifica direcția sunetului in timp ce iți miști capul, iar cu conținut in Dolby Atmos®, vei auzi fiecare detaliu cu o mai mare claritate.
*Compatibilitatea cu 360 Audio și Dolby Head Tracking™ poate varia in funcție de aplicație și conținut *Disponibil exclusiv pe dispozitivele mobile care dețin versiunea Android One UI 3.1 sau o versiune mai recenta.
 
 
 
Comuta fara probleme
 
Auto Switching detecteaza ceea ce este cel mai urgent și iși schimba instantaneu conexiunea la dispozitivul respectiv. Daca vizionezi un film pe tableta și primești un apel, Galaxy Buds Pro comuta sunetul pe telefon. Apoi, imediat ce ai inchis telefonul, caștile se conecteaza perfect inapoi la tableta - nu este nevoie sa atingi ecranul.
*Funcția Auto Switching este disponibila exclusiv pe smartphone-uri Galaxy și tablete cu One UI 3.1 sau o versiune mai recenta. Este posibil ca anumite dispozitive și aplicații sa nu suporte Auto Switching. *Dispozitivele Galaxy trebuie sa fie conectate la contul Samsung pentru a porni Auto Switching.
 
 
 
Asistentul tau inteligent, mereu pregatit
 
Atunci cand ești conectat la telefonul tau, poți pur și simplu vorbi pentru a pune lucrurile in mișcare. „Buna Bixby” il trezește și apoi poți da o comanda pentru a efectua un apel telefonic, pentru a schimba muzica și multe altele. Poți chiar sa comuți intre dispozitivele Samsung spunandu-le denumirea și sa activezi sau sa dezactivezi modul ANC și modul Ambient.
*Imagine simulata in scop ilustrativ. *Disponibilitatea serviciului Bixby poate varia in funcție de țara, operator și dispozitiv. *Galaxy Buds Pro trebuie sa fie conectate la un dispozitiv Galaxy cu o rețea de date sau o conexiune Wi-Fi pentru operarea completa a funcțiilor Bixby; de asemenea, este necesara conectarea la contul Samsung. *Disponibilitatea funcțiilor Bixby și a furnizorilor de conținut poate varia in funcție de țara sau limba; Bixby recunoaște anumite accente și dialecte din engleza (Regatul Unit), engleza (SUA), franceza (Franța), germana (Germania), italiana (Italia), coreeana (Coreea de Sud), chineza mandarina (China), spaniola (Spania) și portugheza (Brazilia).
 
 
Caștiga jocul de-a v-ați ascunselea cu caștile tale
Gasirea caștilor tale pierdute este simpla. Este suficient sa deschizi aplicația SmartThings. Caștile tale vor emite un bip pentru a le putea gasi cu ușurința in camera ta. Iar cu funcția de gasire offline poți afla ultima locație unde au fost folosite, chiar daca nu mai sunt conectate la telefon.
*Locația dispozitivului pierdut gasit cu SmartThings Find este locația aproximativa in care a fost detectat semnalul respectivului dispozitiv. *Aplicația SmartThings Find este disponibila exclusiv pe dispozitivele Galaxy cu Android 8 sau o versiune mai recenta. *Anumite dispozitive din China, Japonia și din rețeaua Verizon nu sunt suportate.
 
 
 
Impartașește sunetul cu amicul tau
Poarta-ți caștile și permite și unui prieten sa se conecteze. Buds Together iți permite sa conectezi simultan doua seturi de Galaxy Buds Pro la telefon, astfel incat sa puteți asculta impreuna lista de redare BFF cu o calitate profesionala a sunetului.
*Funcția Buds Together este suportata exclusiv pe dispozitivele Galaxy care au instalat One UI 2.5 sau o versiune mai recenta.
 
 
 
Finisaje lucioase pentru a atinge nota perfecta
Disponibile in trei culori in trend. Alege dintre eternul negru, vibrantul violet sau uluitorul argintiu pentru a da stralucire lucrurilor. Fiecare casca este lustruita pana la un luciu ridicat, in timp ce interiorul mat se simte moale pe pielea ta. Și sa nu uitam cutia asortata.
*Culorile disponibile pot varia in funcție de țara.
 
Perechea potrivita este chiar aici
Cu o noua abordare a formei clasice a caștilor, designul reduce disconfortul atunci cand ești conectat de ore intregi și caștile raman in siguranța in urechi in timp ce te antrenezi. Iar cu orificiile de aerisire care echilibreaza presiunea din ureche și maresc debitul de aer, este o potrivire atat de naturala, incat este posibil sa uiți ca le porți.
 
Energie pentru a menține ritmul
Pornește ANC și Galaxy Buds Pro iți ofera 5 ore de joaca cu inca 13 ore din cutie. Inseamna 18 ore in total. Cand ANC este oprit, primești 28 de ore in total, cu 8 ore de joc - și inca 20 din cutie. Atunci cand te așteapta o zi aglomerata, Galaxy Buds Pro au puterea de a te ține conectat.
 
*Imagine simulata in scop ilustrativ. *Caștile și cutia ofera pana la 18 ore de viața a bateriei atunci cand cutia este incarcata la 100%. Pe baza testelor interne. Timp de redare audio testat prin asocierea unei perechi de Galaxy Buds Pro de pre-producție cu un smartphone Galaxy lansat recent, cu setari implicite, inclusiv ANC activat. Durata efectiva de viața a bateriei și timpul de incarcare pot varia in funcție de condițiile de utilizare, numarul de incarcari și de mulți alți factori. *Caștile și cutia ofera pana la 28 de ore de viața a bateriei atunci cand cutia este incarcata la 100%. Pe baza testelor interne. Timp de redare audio testat prin asocierea unei perechi de Galaxy Buds Pro de pre-producție cu un smartphone Galaxy lansat recent, cu setari implicite, cu excepția modului ANC și a modului Ambient dezactivat. Durata efectiva de viața a bateriei și timpul de incarcare pot varia in funcție de condițiile de utilizare, numarul de incarcari și de mulți alți factori. *Timpul de redare poate varia in funcție de setari.
 

SM-R190NZKAEUE

Detalii tehnice
Conectivitate Tip Casti true wireless
Interfata Bluetooth
Versiune Bluetooth v5.0
Autonomie 5 ore
Incarcare USB-C
Functii si Tehnologii Anularea zgomotului de fundal Da
Altele Accelerometru, giroscop, proximitate, Hall, tactil, unitate de preluare vocal? (VPU)
Bluetooth Da
Rezistenta la apa si praf Da
Microfon Dual Da
Microfon Da
Caracteristici fizice Greutate Casca 6.3g
Carcasa 44.9g
Culoare Negru
Capacitate acumulator Casca 60 mAh
Carcasa 472 mAh

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung Galaxy Buds Pro Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung Galaxy Buds Pro Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.